Allereerst namens het hele MendriX team alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar toegewenst. 2018 was een veelbewogen jaar. Hieronder vindt u een kort nieuwsoverzicht. Samen blikken we terug, maar vooral ook vooruit naar 2019. De toekomst ziet er goed uit!

Nieuwsoverzicht 2018

Wat gebeurde er in 2018 voor ons en voor u?

 

Vooruitblikken…

MendriX heeft in de afgelopen tijd weer hard aan de weg getimmerd en zal dat ook in 2019 weer doen. Bij alles wat we doen houden we de stip op de horizon vast: onze klanten staan centraal, en de medewerkers waarmee we dit weten te bereiken ook. We hebben afgelopen jaar flink gebikkeld, met mooie resultaten en mooie ontwikkelingen. Lees bijvoorbeeld: Nieuw in hét TMS van MendriX: Wist u al dat…? 

MendriX hét TMS

Dat was voor MendriX het thema, waarmee we ons dit jaar presenteerden op de ICT & Logistiek. Waarom dat zo is, leest u hier. Of bekijk onderstaand filmpje, waarin Roeland Bron van MendriX het uitlegt. Voor het komende jaar zullen we dit thema verder uitbouwen en zult u het dus nog veel vaker horen…

Waarom MendriX hét TMS

Het klinkt wellicht brutaal, maar dat is met een reden. MendriX hét TMS heeft zich inmiddels bewezen. MendriX biedt het, MendriX maakt het persoonlijk waar. Niet door ons mooie TMS alleen te installeren, maar door naast de klant te staan, en samen de uitdagingen aan te gaan waarmee een klant worstelt. Wij vertellen klanten dan ook: “Wij geven je niet wat je vraagt en gaan het je heel moeilijk maken.” Dat zeggen we, omdat we echt willen helpen, en niet alleen een oplossing willen verkopen. We geloven erin. Juist daarmee onderscheidt MendriX zich van de doorsnee TMS-aanbieder. Hét TMS staat daarmee voor wie we zijn. Uw uitdaging is onze uitdaging… Ook in 2019! Gelukkig nieuw jaar!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden