Ons veelgebruikte, volledig vernieuwde, webportal World Link, in de volksmond ook wel ‘klantmodule’ genoemd, geeft verladers de mogelijkheid hun eigen orders in te voeren, aan te passen, te traceren en meer. Het webportal van MendriX is dé oplossing voor transporteurs die zich met service willen onderscheiden en tegelijkertijd kosten willen besparen.

Dankzij de nieuwste features kan de verlader meer zelf regelen en wordt enorm veel tijd bespaard. Zo kan uw klant nu zijn order nog aanpassen tot het moment dat het transport gepland wordt. Het volgen van de lading via track&trace, facturen, dossiers en foto’s inzien en printen van etiketten was al mogelijk.

Nieuw is ook de optie om Excel-bestanden te importeren. Het in één keer toevoegen van een rits adressen geeft zowel uw klant als u de mogelijkheid meer tijd aan andere zaken kan besteden en op die manier direct kosten bespaard. Deze MendriX module is los verkrijgbaar.[popuplink url=”contactformbox”]

World Link afnemen?[/popuplink]

[popupcontent id=”contactformbox”]

Snel antwoord op al uw vragen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend telefonisch contact met u op om al uw vragen over MendriX te beantwoorden.

[contact-form-7 id=”32″ title=”Contactformulier 1″][/popupcontent]

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden