Ook in lastige tijden blijft MendriX groeien.  MendriX is dit jaar voor de 6e keer benoemd tot FD Gazelle, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland. Met een groei van omzet en groei van klanten, mag de TMS-aanbieder zich scharen onder de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

De digitale uitreiking vond eind vorige week plaats. Directeur en mede-eigenaar Laurens van Run werd tijdens de uitreiking geïnterviewd. Hij nam namens MendriX de FD Gazelle in ontvangst. Laurens vertelde over zijn eigen persoonlijke tegenslag die hij overwon, om nu te zijn, waar hij nu is. Hij worstelde met een burn-out en kwam die na een proces van maanden te boven. Nu werkt hij met een adviseur die hem scherp houdt, om ook op zichzelf te letten. Een werkwijze die erg bij MendriX past, want het credo van het bedrijf is niet voor niets dat het persoonlijk welzijn en geluk van medewerkers voorop staat. Zijn zij gelukkig, zowel in werk als persoonlijke leven. Dan zorgt dit voor succes, getuige de groei van MendriX. Standaard regel is dat medewerkers bij MendriX het recht wordt gegeven op 80% fun in hun werk. “Onze medewerkers zijn het hart van het bedrijf. Hebben zij het naar hun zin, dan is dat winst. De economische winst is dan een mooi bijkomend resultaat.”

Ondanks dat er nauwelijks op kantoor werd gewerkt, groeide ook de personele bezetting van MendriX in het afgelopen jaar. Zo werden er twee nieuwe developers aangenomen, die zich bezig houden met de verdere ontwikkeling van MendriX TMS en MendriX Mobile. MendriX blijft namelijk aan de weg timmeren met haar oplossingen. Het bedrijf lanceerde recent MendriX Delivery en rolde MendriX Mobile 2.2 uit.

Over de FD Awards

De FD Gazellen Awards – een initiatief van Het Financieel Dagblad – worden dit jaar voor de 17e keer toegekend aan Nederlandse bedrijven die een onafgebroken omzetgroei van gemiddeld 10 tot 20% over een periode van drie jaar hebben laten zien. Daarnaast gelden er een aantal andere criteria, waaronder financiële gezondheid en winstgevendheid, waaraan MendriX ruimschoots voldoet.

Terugkijken van de digitale uitreiking kan hier >>> https://myfacilities.nl/fd-gazellen/

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden