MendriX en CXO Groep hebben besloten hun samenwerking uit te breiden. MendriX werkte al geruime tijd samen met Gerke van Zalk van CPO-Netwerk, die bij MendriX bijdraagt aan het waar maken van haar groei-ambities. Recent kwam Dick Lokhorst van CFO-Netwerk het team versterken. Als CFO helpt hij MendriX mee om ook op financieel gebied stappen te maken.

Mede-eigenaar en directeur Mark van der Hijden licht toe waarom deze samenwerking van belang is voor zowel MendriX als haar klanten: “MendriX groeit hard. Al vier jaar op een rij zijn we bekroond als FD Gazelle. Die groei is goed, want we hebben ambities om hét TMS te blijven, met de beste relaties met klanten die bestaan in de markt. Groei is ook voor onze klanten positief, want daardoor lopen zij altijd voorop, zowel functioneel als voor wat betreft creativiteit en onderscheidend vermogen. Bij groei piept en kraakt het echter ook wel eens. Je moet als bedrijf zo ongeveer per kwartaal veranderen, wil je met de groei kunnen meebewegen. De wereld van de vervoerder verandert immers ook steeds sneller.”

Waarde voor de toekomst

Welke waarde creëert MendriX voor de toekomst? Met die vraag houdt CFO Dick Lokhorst zich bezig bij MendriX. “Het antwoord geeft inzicht in de ontwikkeling van de bedrijfsprocessen en daarmee kun je betere keuzes maken in de positie, propositie, strategie en uitvoering. Het is mijn doel om ook MendriX te helpen bij het creëren van die businesswaarde. Juist in die continu veranderende wereld van de transport en logistiek.” “Om die reden is dit zo’n mooie match”, aldus Van der Hijden. “Als TMS-aanbieder hebben wij te maken met wetgeving, wensen van ontvangers en wensen van eigen vervoerders. Bovendien gaan technologische ontwikkelingen razendsnel, en zijn we voor invulling van onze top vacatures afhankelijk van een millennial generatie met al haar eigen wensen en eisen. Daarop samen inspelen zien wij als onze taak!”

Sparren

Om die groei en veranderingen in goede banen te leiden, wil Van der Hijden kunnen sparren met collega bedrijven, partners, klanten, maar ook met adviseurs: “De adviseurs voor onze huidige fase komen van CXO groep. Op de foto zie je CFO Dick Lokhorst en CPO Gerke van Zalk, met wie wij deze fase nu doormaken! Zij hebben ons in het zonnetje gezet met een plakkaat, waarop hun werkwijze staat uitgebeeld. Die hebben we met trots opgehangen op ons kantoor.”

“Wij zijn evenzo trots op onze samenwerking met MendriX”, aldus Gerke van Zalk van CPO Netwerk. “MendriX is de weg ingeslagen naar groei en verdergaande professionalisering waarmee uiteindelijk de automatiseringsbehoefte van haar klanten wordt gekoppeld aan het versterken van de daily business. CPO Netwerk begeleidt MendriX om dit proces in de juiste versnelling te brengen en de ambities daadwerkelijk te realiseren.” Meer info over CXO groep: cxogroep.nl

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden