Het helpen beteugelen van de verdere verspreiding van het corona virus vindt MendriX enorm belangrijk. Daarom hebben we besloten met het hele bedrijf thuis te gaan werken zonder dat onze klanten daar iets van gaan merken.

Ik ben klant van MendriX. Wat betekent het voor mij?

MendriX blijft voor jou bereikbaar en onze medewerkers zijn voorzien van alle middelen om vanuit huis hun werk te kunnen voortzetten, de telefoon te kunnen beantwoorden en je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Werkzaamheden voor lopende implementatie trajecten zullen waar nodig en mogelijk op afstand worden uitgevoerd. In situaties waarbij we elkaar echt moeten ontmoeten zal hierover met jou worden overlegd.

Vragen of opmerkingen?

Bij vragen blijft het MendriX team bereikbaar op nummer: 0346-290700 en via email: wiki@mendrix.nl. Natuurlijk kunnen jullie bij vragen ook rechtstreeks onze accountmanagers op hun mobiele nummer bereiken. Wij houden je op de hoogte van eventuele andere ontwikkelingen en wensen iedereen een goede gezondheid toe!

Nog geen klant, maar wel….
interesse in hét TMS van MendriX? Vul hieronder het contactformulier in. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk benaderen met meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden