Om MendriX TMS nog gebruiksvriendelijker te maken zijn alle menu’s onder handen genomen. Hoofd- en submenu’s zijn dusdanig aangepast, dat de werkwijze voor de gebruiker sterk verbeterd is. Logisch en overzichtelijk.

Lees ook: De nieuwe user interface van MendriX TMS is Gaaf!

“Voorheen was het niet altijd logisch wat je met je rechtermuisknop kon selecteren. Nu is dat anders. Als je een selectie maakt, kun je bepaalde dingen wel, en bepaalde dingen niet. Bijvoorbeeld: als je nu een order zou selecteren en je wilt iets in de dossiers scannen, dan lukt dat voor een geselecteerde order. Voor twee orders tegelijk lukt dat niet. Acties zijn niet alleen ondergebracht onder ribbons, maar hebben logische gevolgen. Inconsistenties zijn er uit gehaald.”

Gebruikerspad

Daarbij is nu in een oogopslag zichtbaar welke acties mogelijk zijn, bij een gemaakte selectie. Kortom, het gebruikerspad is meer uitgestippeld en de gebruiker wordt als ware aan de hand door het TMS meegenomen. Tegelijkertijd is het flexibeler dan ooit. “Er is gigantisch veel spelingsruimte en dynamiek in hoe de planner hiermee zou willen werken. Je kunt je scherm vullend maken met orders, je kunt de taakbalk uitschakelen of alleen de tabs laten zien.”

Dat kun je zien in de onderstaande video.

Ook de helpfunctie werkt net als in Microsoft programma’s. Stel je wilt factureren, dan kun je dat invoeren in de zoekfunctie. Dan geeft het TMS vanzelf suggesties voor wat je kunt doen.

Met de help-functie kun je gemakkelijk vinden wat je zoekt…

Ultieme gebruikers experience

MendriX wil het gebruik van de menu’s en knoppen op korte termijn gaan meten, om te zien welke knoppen het meest worden gebruikt. Dit zou dan eventueel weer kunnen resulteren in aanpassingen in de User Interface. Bijvoorbeeld door die veelgebruikte knoppen naar voren te halen. “Alles voor de ultieme gebruikers experience!”

Meer informatie over de nieuwe User Interface? Lees ook:

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden