Dankzij de aanpassingen in de User Interface (UI) van MendriX TMS, is het TMS nu gereed voor 4K monitoren. Het gebruikersgemak wordt hiermee vergroot, want in principe zijn dubbele schermen verleden tijd. Orders en ritten kunnen op één scherm scherp gesteld worden.

Lees ook: De nieuwe user interface van MendriX TMS is Gaaf!

Scherm schalen

Daarnaast is het – net als met Microsoft Outlook of Word – mogelijk om het scherm kleiner te maken, waarbij het scherm zich schaalt naar de grootte van je scherm. Dat heeft vooral te maken met beeldscherminstellingen. In de nieuwe release kan alles wat op monitor getoond wordt geschaald worden. Stel je wilt je beeldscherm instellen op 150 procent. Voorheen zorgde dat ervoor dat MendriX TMS niet goed geschaald werd. Het was niet in verhouding of werd blurry/ niet goed leesbaar. Nu schaalt het scherm gewoon mee, afhankelijk van de instelling die de gebruiker gebruikt.

Hoe dat werkt, zie je in onderstaande video:

Klaar voor de toekomst

Met de verbeterde dpi, is MendriX TMS klaar voor de toekomst. Het grootste voordeel is dat de planner niet meer hoeft te switchen tussen twee schermen: “Als planner heb je vaak twee schermen. Het grafische planbord wil je misschien lostrekken van het planoverzicht. In dit geval hoef je niet meer te switchen.”

Meer informatie over de nieuwe User Interface? Lees ook:

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden