Weer een jaar voorbij. Een jaar met zoveel gebeurtenissen. Teveel om op te noemen. MendriX doet het samen! We zijn er voor u! Een boodschap die we regelmatig naar buiten brengen. Ook een boodschap die we meegeven aan onze eigen medewerkers.

Dit jaar bracht u onder andere…

ICT & Logistiek 2017

U was erbij! Wat was het gaaf. Voor ons, maar ook zeker voor onze bezoekers! In 2018 zijn we er weer bij. Precies hierom. Aan het einde van dit filmpje daagt Mark van der Hijden van MendriX u uit! Die uitdaging geldt ook in 2018. Gaat u hem aan?

MendriX zegt: Bedankt!

Mark van der Hijden bij de FD Gazellen uitreiking

Mark van der Hijden bij de FD Gazellen uitreiking

De basis van het succes van MendriX ligt volgens Mark van der Hijden vooral in één sleutelwoord: Samenwerking. Hij zegt: “2017 was een jaar anders dan andere jaren. Er was meer teamgevoel, meer zelfreflectie. Samen weten we en voelen we dat we aan de vooravond staan van een versnelling.” Toch benadrukt hij: “Bovenal hebben we bij MendriX gewoon FUN, en zorgen we voor elkaar als collega’s onderling. Ook als het even minder gaat. We doen het SAMEN. Dat is niet alleen een boodschap die we uitstralen, maar ook die we graag ‘voorleven’. Zo doen we het nu eenmaal ook als team. Dat gevoel. Dat gaan we het komende jaar vasthouden, en koesteren. Hierdoor kunnen we mooie dingen neerzetten. Uw processen polijsten, waar dat nodig is. Onze groei vormgeven, teams uitbouwen, zodat we met meer mensen ook meer bereiken. Samen bereiken we meer. Dankzij die goede samenwerking met het team, die aan de basis staat van onze samenwerking met u, kunnen we kansen creëren. Kansen voor groei van MendriX, maar ook kansen voor persoonlijke groei van onze medewerkers. Daar willen we voor gaan. We kijken samen met u uit naar een gaaf nieuw jaar, en willen tegelijkertijd iedereen bedanken die eraan heeft bijgedragen dat we zover zijn gekomen. BEDANKT!”

MendriX team

Bedankt aan het MendriX team! Ook voor degenen die even niet bij dit team momentje konden zijn… BEDANKT! (Jullie hebben dit nog tegoed ;-))

MendriX in de pers

Het is ongetwijfeld niet aan uw aandacht voorbij gegaan. MendriX was regelmatig in het nieuws in 2017. Hieronder leest u de meest recente artikelen over MendriX en haar klanten in de media.

Wilt u in 2018 ook een succesverhaal zijn in de media met MendriX? Neem contact op met de marketingafdeling via marketing@mendrix.nl of vul onderstaand contactformulier in.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden