Het is zover! MendriX 2.1 heeft een update gekregen naar versie 2.2. Deze update is voornamelijk van visuele aard. De User Interface is aangepast met duidelijke menu’s en knoppen, waardoor de app een stuk gebruiksvriendelijker wordt. Tegelijk is de taakafhandeling in MendriX Mobile overzichtelijker geworden, mede dankzij de logische volgorde in de workflow.

De voordelen:

MendriX blijft haar oplossingen/ producten door ontwikkelen mét reden. We willen het onze klanten makkelijker maken om uiteindelijk de best mogelijke marges te behalen. Met oog op die stip op de horizon, en met doel: tevreden klanten, want goede resultaten.

Voordelen van de verbeteringen, waardoor het werken een stuk eenvoudiger wordt:

  • Sneller werkende app door verbeteringen aan de techniek
  • Gebruiksvriendelijke werking door logische plaatsing van menu’s en knoppen
  • Altijd op de hoogte van gemiste belletjes of appjes doordat statusbalk toestel in beeld blijft
  • Meer rust voor je ogen tijdens nachtritten middels een optionele nachtmodus

Features
Nog even de belangrijkste verbeteringen op een rij:

  1. Nachtmodus
  2. Verbeterde look and feel
  3. Vernieuwde menu’s in de app
  4. Vragenpaden

De afgelopen maanden heeft MendriX via diverse kanalen over deze update gecommuniceerd. Eind mei zijn we gestart met een testperiode in ons bèta kanaal. Inmiddels zijn we op het punt gekomen dat we overgaan naar uitlevering. Vanaf 31 juli 2020 is MendriX Mobile 2.2 beschikbaar als update.

Gecontroleerde uitrol

Omdat MendriX Mobile een belangrijke schakel is binnen de logistieke operatie, zijn wij voorzichtig met aanpassingen. Dit betekent dat MendriX de 2.2 versie van de app niet in één keer zal uitrollen maar dat MendriX dit gefaseerd zal doen.

Voor meer informatie voor gebruikers, en om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, hou de website MendriX.nl/Mobile in de gaten.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden