TMS-aanbieder MendriX heeft een nieuwe release van haar TMS gelanceerd, die dankzij de verbeterde, open architectuur nog beter koppelbaar is dan voorheen.

Koppelingen met MendriX TMSDe open architectuur van MendriX zorgde er al voor dat MendriX TMS gemakkelijker koppelbaar is dan gebruikelijk bij TMS. Echter, in de nieuwe release van MendriX TMS zorgen nieuwe schakelmogelijkheden ervoor dat de mogelijkheden eindeloos worden. De release is alweer enige tijd beschikbaar. Ook de bijbehorende documentatie met voorbeelden zijn weer versimpeld en uitgebreid. Koppelen kunnen klanten dus zelf. Of ze kunnen aankloppen bij MendriX voor ondersteuning hierbij.

“Met MendriX ‘ nieuwe release  is volledig automatische verwerking van order tot factuur vandaag al binnen handbereik!”

Directeur Mark van der Hijden van MendriX vertelt enthousiast: “Het is handig als al die verschillende systemen die een klant gebruikt gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Dit scheelt namelijk veel tijd en geld, met name omdat het dubbele invoer en daarmee ook onnodige fouten en wachttijd voorkomt.” Volgens Van der Hijden worden koppelingen met de nieuwe release goedkoper. “Met het verbeterde open MendriX TMS is volledig automatische verwerking van order tot factuur vandaag al binnen handbereik! We komen nóg klanten tegen die geen idee hebben wat er allemaal mogelijk is. In veel gevallen weten ze niet hoeveel honderden koppelingen er al bestaan met MendriX.” Van der Hijden denkt te weten hoe dat komt: “We zijn tóch nog iets teveel IT-nerd. Te bescheiden en te weinig commercieel met verkondigen wat we allemaal kunnen.”

Koppelingen mogelijk met WMS, lopende banden, weegschalen, sensoren…

Of een klant nu zelf een koppeling legt met een webshop, of dat klanten kiezen voor een van de vele standaard koppelingen die MendriX beschikbaar heeft. Het kan nu echt allemaal. Ook kunnen klanten ervoor kiezen om onafhankelijk van MendriX een IT-partij in te schakelen voor een koppeling met een WMS, lopende banden, weegschalen, sensoren, andere systemen of mobiele apparaten.

Lees ook: Gaat u als VIP naar de ICT en Logistiek?

‘MendriX doet het samen’

Dat is dit jaar een thema dat MendriX in de afgelopen jaren al waar maakte, maar wat dit jaar nog meer voor het voetlicht zal komen. Onder andere op de ICT en Logistiek die in november weer gehouden wordt in de Jaarbeurs te Utrecht. “We doen het samen. Samen met de klant bereiken we het beste resultaat. Veelal ook in samenwerking met partners waar we mee koppelen, zoals TomTom Telematics, PTV, GLS, DPD en nog veel meer.”

ICT & Logistiek in teken van Digital Supply Chains

Van 28 tot 30 november is MendriX weer aanwezig op de beurs ICT & Logistiek. Dit jaar staat deze beurs in teken van Digital Supply Chains. De technologie en automatisering wordt steeds belangrijker in de logistiek. Alles wat gedigitaliseerd kan worden, wordt gedigitaliseerd in de logistieke keten. ‘MendriX doet het samen’, sluit hier mooi op aan. Met de nieuwste en uiterst koppelbare release MendriX TMS speelt MendriX in op de vraag: ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik zo efficiënt en snel mogelijk kan werken, tegen zo laag mogelijke kosten?’

Een bezoek aan ICT & Logistiek is een uitermate geschikt moment om met collega’s uit de branche samen te kijken naar de nieuwste ontwikkelingen van MendriX. Bezoekers zijn van harte welkom op stand 03.C042, waar enthousiaste MendriX medewerkers uitkijken naar uw komst! Registreer hier voor gratis toegang! 

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden