Maarssen, 20 oktober 2016 – De nieuwe instelbare live gebeurtenissen en gevolgen in MendriX TMS worden dit jaar getoond op de ICT & Logistiek vakbeurs (vraag hier uw gratis toegangskaarten aan). Denk aan ETA- en statusveranderingen, waarschuwingen, koppelingen, e-mails en sms’en. Er is geen ander TMS dat deze instelbaarheid biedt aan een vervoerder, om daarmee voorop te lopen bij het informeren van alle betrokken partijen in het vervoersproces.

“KDZ Express levert snel en over heel de wereld pakketten af, tegen scherpe tarieven en met maximale betrouwbaarheid. MendriX stelt ons daarnaast als geen ander in staat om de juiste informatie op het juiste moment aan verlader, ontvanger en planner te verstrekken”, aldus Jeroen den Uijl (directeur KDZ Express).

Doordat MendriX TMS en MendriX Mobile al ruim 20 jaar in eigen huis worden ontwikkeld voor transport en koerier, zijn de lijntjes intern kort. Hiermee wordt niet alleen techniek met de behoeften van de klant verbonden, maar worden de technici van MendriX in staat gesteld om direct reagerende, bijna onmogelijke functionaliteit te bouwen. Dit zonder dat de betrouwbaarheid in het geding komt of de integriteit van gegevens gevaar loopt.

Mark van der Hijden (directeur MendriX): “We ontdekken ook zelf elke week weer nieuwe mogelijkheden, omdat er zoveel combinaties mogelijk zijn. Dit kunnen we meestal met slechts een paar klikken inregelen. Stel de planner sleept en verandert een stukje vaste planning, dan krijgt de sorteerder of chauffeur vanzelf een notificatie. Stel dat dan de collo blijkt te ontbreken en er wordt daarop een manco status gescand. Dan kan een melding worden getoond aan de planner, een sms worden gestuurd naar de ontvanger en een digitaal bericht (in vrijwel elk formaat) naar het systeem van de verlader worden gezonden. Volledig vanzelf en zonder fouten. Zonder een regel te programmeren. Zonder te wachten op levering van maatwerk. De mogelijkheden hiervan zijn eigenlijk alleen beperkt door onze eigen fantasie en die van de klant!”

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden