MendriX

Laatste MendriX nieuws

Blijf op de hoogte, lees hier ons laatste nieuws.

MendriX op de beursvloer in 2017

7 februari 2017 | koerier | transport

U hebt de afgelopen jaren via meerdere kanalen mee mogen genieten van de voorbereiding op en deelname aan beurs ICT & Logistiek in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook dit jaar is MendriX weer present. Maar er staan meer beurzen op de planning!

Op 5 en 6 april aanstaande kunt u MendriX ontmoeten op de beurs Logistics & Distribution in de Brabanthallen in Den Bosch. Op Logistics & Distribution staan de allerlaatste trends en ontwikkelingen uit de logistieke branche centraal en leert u alles over innovaties op het gebied van material handling, distributie, IT en e-logistics. Wij laten u graag de nieuwste ontwikkelingen in ons TMS en de mobiele app zien onder het genot van een kop koffie. Gratis toegangskaarten kunt u hier aanvragen. Graag tot ziens in stand D515!

Natuurlijk wordt ook Belgie niet overgeslagen en zij wij 17 t/m 19 oktober aanwezig tijdens beurs Transport & Logistics in de Expo te Antwerpen. Deze beurs is dé beurs voor logistiek in België en voor ons de uitgelezen kans onze Belgische klanten te ontmoeten én uit te breiden. Tot slot beurs ICT&Logistiek. Deze vindt dit jaar plaats op 28 t/m 30 november, wederom in de Jaarbeurs te Utrecht. Wij zien u te zijner tijd graag in stand 03.C042 om de nieuwste ontwikkelingen aan u te laten zien.

| | |

contact

MendriX
Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
T 0346 - 290 700