Uw chauffeurs en charters mobiel aansturen, scheelt een hoop tijd en geeft een betere service. Chauffeurs en charters kunt u nu ook aansturen via tablets, een Android telefoon of iPhone. Op de ICT&Logistiek beurs 2012 toont MendriX Mobile de oplossing hiervoor die met MendriX TMS gekoppeld is.

Als eerste mainstream product biedt MendriX Mobile een innovatie die werkt op alle bekende smartphones. De uitgebreide applicatie is zowel inzetbaar op “zware industrie” smartphones, als ook op tablets, Android smartphones of iPhones.

Met MendriX Mobile worden taken vanuit het TMS automatisch doorgestuurd naar de chauffeur. Deze kan de taken afronden, navigeren, digitale handtekeningen zetten, fotograferen en documenten digitaliseren. Daarnaast kan de smartphone zijn positie doorsturen waarmee u ook uw charters en chauffeurs kunt traceren. Uw smartphone als boordcomputer!

Het volledig automatisch aansturen van al uw chauffeurs en charters was nog nooit zo simpel nu ook deze functionaliteit is toegevoegd. Planners plannen, orders worden doorgestuurd en automatisch verwerkt met de inzet van de MendriX oplossingen.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden