Constante doorontwikkeling is een belangrijk speerpunt voor MendriX. Dat geldt, hoewel minder vaak uitgelicht, ook voor MendriX Mobile. Met MendriX Mobile maakt u van de smartphones van uw chauffeurs een verlengstuk van uw automatisering. Foto maken - 2

Dat klinkt simpel en dat is het ook! Iedereen heeft immers een smartphone met apps op zak.

Een greep uit de recente ontwikkelingen:

  • Snel zoeken (filteren) op taken dankzij een toegevoegd filter-icoon waarmee uw chauffeur dus met één klik op de knop alle taken in bijvoorbeeld Amsterdam kan zien.
  • Een foto maken kan als verplichte actie aangevinkt worden. Dit is handig omdat u dan weet hoe een zending eruit ziet voor het transport en discussie met uw klanten over onverhoopte schade wordt voorkomen.
  • Het beheer is veel gemakkelijker gemaakt, zo herkent MendriX nieuwe devices direct en hoeven ze niet meer handmatig gekoppeld te worden. Dit scheelt enorm veel tijd!
  • En, misschien wel één van de belangrijkste maar minst zichtbare zaken, we verbeteren continu onze services en zijn nu bijvoorbeeld druk bezig met de compatibiliteit met de nieuwste versie van Android.

 

Snel antwoord op al uw vragen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend telefonisch contact met u op om al uw vragen over MendriX transport software te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden