Het is u vast niet ontgaan dat MendriX deze week aanwezig is op de beurs ICT&Logistiek in de Jaarbeurs (u kunt zich nog aanmelden). Ons centrale thema dit jaar is de planner weer écht laten plannen, mét MendriX. Toenemende automatisering neemt U steeds meer werk uit handen. Routes worden bijvoorbeeld geoptimaliseerd, emballage wordt automatisch via de mobiele app in het TMS geregistreerd, evenals de gewerkte uren van uw chauffeurs en de klant krijgt een sms of mail over de geplande alsmede de gerealiseerde levertijd. 

MendriX gelooft in planners. Menselijke planners, die nog altijd net iets slimmer plannen dan een automatisch plansysteem. MendriX is de meest complete transportsoftware voor uw logistieke bedrijf. Flexibel, koppelbaar en boordevol (automatische) features die orderinvoer, plannen, factureren en meer nóg gemakkelijker maken.

Denk hierbij aan laad- en lostijden in de binnenstad die vijf minuutjes overschreden worden of een pallet extra die afgeleverd moet worden. Uw automatische plansysteem zou kiezen voor een andere, langere, route en een extra aanhanger, uw planner niet. Uw planner kiest voor nét dat beetje extra gas om die vijf minuten later te voorkomen en wat schuiven in de vrachtwagen om die pallet kwijt te kunnen. MendriX helpt hem daarbij.

Wij reiken de instrumenten, de handvatten, aan en door het verbeteren en automatiseren van de customer services (bijvoorbeeld ETA-notificaties en levertijden per mail) heeft de planner weer tijd om te plannen. MendriX ondersteunt, faciliteert en het échte plannen, dat blijft bij de planner. Eenvoudig en snel met MendriX!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden