Tijdens een feestelijke uitreiking in de Deventer Schouwburg kreeg MendriX vandaag de FD Gazelle Award overhandigd. MendriX is voor het derde jaar op rij aangemerkt als FD Gazelle 2017 in de provincie Utrecht. Hiermee behoort de TMS-aanbieder wederom tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Trots op erkenning als FD Gazelle

“Deze award is een bekroning voor het hele MendriX team. Wat hebben we hier hard aan gewerkt met z’n allen. Daarom willen we ook iedereen bedanken van het team. Zonder jullie zou het ons niet gelukt zijn om hier nu alweer te staan”, aldus een dankbare Mark van der Hijden. Laurens van Run vult aan: “Ook was het natuurlijk nooit gelukt zonder de klanten, die het avontuur met MendriX aangingen. We zijn trots op deze erkenning, voor onze mensen en de klanten die dit samen met ons hebben neergezet.” Voor MendriX-klanten is de Award goed nieuws! Juist voor de klanten is het goed om te weten dat MendriX groeiambities heeft en waarmaakt. “We zijn stabiel, solide en volop in ontwikkeling, waarbij we continu naar de markt kijken, en inspelen op de wensen van onze klanten.”

“De gave dingen die onze developers maken, zorgen ervoor dat we blijven groeien.”

Ook voor komende jaren verwachten Van Run en Van der Hijden dat die stijgende lijn zich doorzet. Ambitieus als Van der Hijden en Van Run zijn, geven ze aan: “Uiteindelijk willen we in geen selectietraject meer ontbreken.”

Hoe het begon

Mark van der Hijden bij de FD Gazelle uitreikingVan der Hijden vertelt hoe MendriX zo’n 15 jaar geleden al weer begon als Global Data Exchange. “In 2004 was er een fusie tussen mij en huidige compagnon Laurens van Run en voormalig compagnon Mark Snoek. Snoek is wat anders gaan doen, omdat hij zijn hart wilde volgen.” MendriX ‘als activiteiten’ bestaat volgens Van der Hijden zelfs al sinds 1996. “Toen heette het MendriX ICT met een TMS Software product. Het begon op een studentenkamertje met een DOS pakket voor Frank Ebrecht, directeur van STS Sneltransportservice, nog steeds klant als ECL (Eindhoven Courier Logistics). Middenin een rommelige studentenkamer, waar de vloer bezaaid lag met boeken en cd’tjes. Daarna is het met huidige compagnon Laurens verder gegaan van een zolderkamer naar Maarssen. Inmiddels is dit al de tweede keer dat we hier uitbreiden.”

Lees meer over de geschiedenis van MendriX en hoe het allemaal begon: MendriX groeit uit pand in Maarssen

In december is de landelijke bijeenkomst en wordt onder meer de meest bijzondere FD Gazelle, de Oryx, bekendgemaakt. Tijdens vier spectaculaire bijeenkomsten in de regio’s Noord, Zuid, West en Oost mocht het FD prijzen uitreiken aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Volgens het Financieele Dagblad is er sprake van een explosieve toename van snelgroeiende bedrijven, wat overduidelijk teken is van economisch herstel. Meer lezen over de FD Gazellen? Ga naar: fd.nl/events/gazellen

Wilt u weten wat MendriX voor u kan betekenen? Ga gratis naar de ICT & Logistiek, en bezoek ons op de stand:

Registreer u nu gratis voor de ICT & Logistiek

 

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden