Wat was 2019 weer een ongekend jaar, vol hoogtepunten. Zo werd MendriX voor de vijfde keer benoemd tot FD Gazelle, en stegen we als een van de weinige softwarebedrijven in Nederland in de Main Software 50 van nummer 42 naar 25.

De tijd rond de feestdagen is vaak een tijd van bezinning: we genieten met familie en vrienden van onze tijd samen, maar denken ook na over wat we nu bereikt hebben. In geval van MendriX zijn we erg trots waar we nu staan. Mede dankzij onze klanten en medewerkers konden we zo ver komen, waarvoor onze dank. Samen blijven we naar de beste resultaten streven, en dat zal ook het komende jaar weer zichtbaar worden. Graag blikken we nog even terug, om dan in 2020 volle kracht vooruit te gaan.


Hoogtepunten 2019

Namens het MendriX team wensen we jou… fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Vooruitblikken…

MendriX heeft in 2019 hard aan de weg getimmerd en zal dat ook in 2020 weer doen. Bij alles wat we doen houden we de stip op de horizon vast: onze klanten staan centraal, en de medewerkers waarmee we dit weten te bereiken ook. Mooie resultaten en ontwikkelingen zijn het gevolg. Plus niet te vergeten: tevreden klanten. Dat is waar we het voor doen. MendriX klanten die hun klanten op hun beurt weer blij maken, omdat er bijvoorbeeld geleverd kan worden wanneer zij dat willen. Daarmee onderscheidt MendriX zich van de doorsnee TMS-aanbieder. En daarin blijven we doorontwikkelen. Jouw uitdaging is onze uitdaging… Ook in 2020! Gelukkig nieuw jaar!

Kan je niet wachten op het nieuwe jaar om samen met MendriX de samenwerking aan te gaan? Vul hieronder vrijblijvend het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden