Voor het 2e jaar op rij sleept MendriX een FD Gazellen Award in de wacht en behoort hiermee tot de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. “Wij zijn trots op deze erkenning, op dat het ons door innovatie en een sterke toekomstvisie wederom is gelukt groei te realiseren.”fd_gaz_07_basis Kiezen voor MendriX betekent kiezen voor een financieel gezond bedrijf en dus voor zekerheid en een transportsoftware-oplossing die niet stilstaat maar continu doorontwikkeld wordt.

Met name de laatste jaren hebben wij een enorme groei in zowel personele bezetting als omzet doorgemaakt. De vraag naar complete transportsoftware in combinatie met mobiele oplossingen, blijft toenemen, zéker nu de transportsector weer in de lift zit.

“Wij werken elke dag hard en met veel plezier samen met onze klanten in de transportbranche aan innovatieve oplossingen voor hun vraagstukken.”, aldus Laurens van Run, Directeur. Met MendriX kiest u niet alleen voor een software-oplossing van hoge kwaliteit maar ook voor een betrouwbare partner. “Ons team vormt de basis van het succes, dankzij hen kunnen wij onze klanten helpen bij het verbeteren van hun prestaties nu en in de toekomst. En dát is waar het uiteindelijk om draait!”

Over de FD Awards
De FD Gazellen Awards – een initiatief van Het Financieel Dagblad – worden dit jaar voor de 13e keer toegekend aan Nederlandse bedrijven die een onafgebroken omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar hebben laten zien. Daarnaast gelden er een aantal andere criteria, waaronder financiële gezondheid en winstgevendheid, waaraan MendriX ruimschoots voldoet. De uitreiking van de FD Gazellen Awards voor Midden en Oost Nederland vindt plaats op dinsdag 15 november in de Schouwburg te Deventer.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden