Voor degenen die het gisteren gemist hadden, omdat ze wellicht aan het avondeten zaten, vanaf kwart over 6 zaten MendriX fans in ieder geval aan de buis gekluisterd, en hopelijk potentiële kandidaten voor deze functie van consultant ook!

MendriX in EditieNL

EditieNL gemist, om het gewoon nog een paar keer in uw eigen tijd te blijven terug kijken. Wij vinden het in ieder geval super gaaf, en zijn trots op Roeland hoe hij dit gedaan heeft. Voor alle potentiële sollicitanten: bekijk vooral dit filmpje, want dit is dus MendriX! En de sollicitatie zelf bij Experience Island, die wil je ook niet missen!

Direct Roeland in actie zien? 

Helaas, verslaggever Lonneke Haveman valt af voor de functie van consultant. Zo liet Roeland Bron aan het einde van een testritje weten dat hij en de verslaggever maakten voor EditieNL.

Meer gave beelden zien? Jelle Drijver reed mee en maakte voor MendriX apart een toffe film! Zie het als een preview voor de sollicitanten. Evenals de ‘sollicitatie van Lonneke’ (in EditieNL). Ook al zou Lonneke dan niet aangenomen worden, want helaas geen kennis van dit vak, jij als consultant komt natuurlijk wél in aanmerking!

Waarom sollicitanten bij MendriX een ritje in een fourwheeldrive maken…? Ontdek het in het filmpje van Jelle Drijver! 

Solliciteren!

Hoe gaat het in zijn werk. Sollicitanten kunnen een CV met een korte motivatie opsturen. Daarna bellen we je op voor een kort telefonisch interview waarna wij de beste drie kandidaten vóór 30 juni uitnodigen voor een 4Wheel drive selectiemiddag waarbij jij je toekomstige teamgenoten echt goed kan leren kennen voordat je bij ons het diepe in springt. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Voor meer informatie en direct solliciteren, bekijk de vacature hier!

Meer weten over Experience Island?

Experience island is de outdoor locatie voor ieder zakelijk evenement. Het terrein bevat 50 hectare dichte bossen, kraakhelder water en mooie stranden. Bij uitstek ideaal dus voor bijvoorbeeld bedrijfsevenementen, personeelsuitjes, zakelijke bijeenkomsten familiedagen, klantendagen of presentaties. Volgens kenners is Experience island het meest uitgebreide 4×4 terrein. Experience Island heeft een van de meest gevarieerde off-road terreinen van Nederland. Het terrein schikt zich perfect voor het 4×4 rijden! Het diverse terrein aan hindernissen, kombochten, steile hellingen en diverse ondergronden zorgen voor flinke uitdaging. Sinds eind mei 2014 hebben wij 4 nieuwe JEEP Wrangler Rubicon voertuigen welke enkel voor 4×4 rijden worden ingezet. Meer weten? Check de website. 

 

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden