Om haar klanten zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de corona crisis, heeft MendriX besloten om haar nieuwe afspraken tijden module tijdelijk gratis ter beschikking te stellen aan klanten. Met deze module kunnen leveringsafspraken tot op het laatste moment (van levering) gewijzigd worden.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om hierin als ontvanger aan te geven of je de levering op een veilige plek bij de voordeur geleverd wilt hebben, om hiermee contact momenten zoveel mogelijk te voorkomen. Ook MendriX wil zoveel mogelijk helpen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan. MendriX medewerkers werken om die reden allemaal vanaf huis uit, en ook implementaties gebeuren indien mogelijk gewoon op afstand. Tot nu toe verloopt dat goed, en is het bij MendriX goed merkbaar dat de druk in de logistieke branche hoog oploopt.

Gratis gebruik module Afspraken tijden

Bij MendriX is daarom ook nagedacht over wat er gedaan kan worden om de klanten te helpen. Zo heeft de TMS-aanbieder een pagina op haar website geplaatst met daarin enkele tips en aanbevelingen, bedoeld om het ook voor medewerkers wat veiliger te maken in deze tijden. Daarnaast heeft MendriX besloten de module Afspraken tijden, gedurende de tijd dat de corona maatregelen van kracht zijn, gratis ter beschikking te stellen aan MendriX klanten.

Veilig werken top prioriteit

De afspraken tijden module van MendriX kan voor veel klanten een nuttige aanvulling zijn in deze hectische tijden, waarin veilig werken top prioriteit is. Aanvragen voor gebruik van de module, zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden, in een poging klanten hiermee snel op weg te helpen.

Transport is één van de vitale processen in Nederland. Niet alleen de voedseldistributie en -productie ondersteuning maar ook het transport van medische en bijvoorbeeld beschermingsproducten is cruciaal. Wat MendriX daarin kan doen, is tips en adviezen geven, die voor iedereen – die moet vervoeren van A naar B – interessant kunnen zijn.

Hoe bewaar je 1,5 meter afstand bij een levering? Wat als er getekend moet worden? Op www.mendrix.nl/veiligwerken kan iedereen daar meer over lezen…

Interesse gekregen? Vul hieronder het contactformulier in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op met je. Let wel: het kan in deze drukke tijden iets langer duren voor we kunnen reageren.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden