MendriX

MendriX transportsoftware | FD Gazelle 2015

Laatste MendriX nieuws

Blijf op de hoogte, lees hier ons laatste nieuws.

MendriX gestegen in top snelstgroeiende bedrijven

16 november 2016 | koerier | transport

Afgelopen dinsdag was het zover: de uitreiking van de FD Gazellen Awards in de Schouwburg in Deventer. Voor het 2e jaar op rij behoorde MendriX tot de top snelstgroeiende bedrijven en ontving een FD Gazelle nominatie. Dit jaar laten we maar liefst 5 bedrijven méér achter ons in de race voor FD Gazelle dan vorig jaar!

Sterke toekomstvisie en innovatie

“Wij zijn trots op deze erkenning, op dat het ons door innovatie en een sterke toekomstvisie wederom is gelukt groei te realiseren.”, aldus Laurens van Run, directeur MendriX. Kiezen voor MendriX betekent kiezen voor een financieel gezond bedrijf en dus voor zekerheid en een transportsoftware-oplossing die niet stilstaat maar continu doorontwikkeld wordt. “Voor onze klanten, mét onze klanten en juist dat is wat ons onderscheid van anderen.”

Groei vraagt om talent

Groei vraagt om extra talent, daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven developers en implementatieconsultants met relevante ervaring en een berg ambitie. Werken bij MendriX betekent ruimte om te leren, korte lijntjes, veel vrijheid en invloed, zekerheid, moderne technieken, informele sfeer en hecht team.


contact

MendriX
Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
T 0346 - 290 700