MendriX weet dat chauffeurs allemaal een voorkeur hebben voor een eigen navigatie app. De TMS-aanbieder heeft daarom aan MendriX Mobile de mogelijkheid toegevoegd om de gewenste voorkeursnavigatie vast in te stellen in MendriX Mobile. Hiermee ondersteunt MendriX de 15 bekendste aanbieders.

Wanneer de chauffeur een van de navigatie apps als voorkeur opslaat, wordt die automatisch geopend bij het openen van de MendriX app. Daarnaast wordt het nu ook mogelijk voor de chauffeur om te zien met hoeveel satellieten ze verbonden zijn. Het voordeel daarvan is dat je als chauffeur beter kunt beoordelen wat de gezondheid is van de verbinding. Niet in elk gebied is de verbinding even goed. Als de chauffeur zelf al kan zien dat zijn verbinding niet goed is, kan hij daar rekening mee houden, en bijvoorbeeld bellen met kantoor voor de benodigde informatie over de volgende levering.

Lees ook: Traceerbaarheid in MendriX Mobile tot op het pakket nauwkeurig

Meer informatie over de lading

Wanneer voor diverse orders geladen wordt op hetzelfde adres, wil je inzicht hebben waar het naar toegaat. Stel: Je komt als chauffeur laden voor diverse opdrachtgevers op één adres, en al deze pakketten hebben een eigen bestemming. Dan kan het prettig zijn om de bestemming te zien tijdens het scannen, en niet alleen een order id nummer. Wanneer er meer zendingen op een ophaaladres klaar liggen, helpt dat de chauffeur om beter onderscheid tussen de zendingen te maken. Zo hoeft hij niet meer (alleen) op nummer te kijken en vergelijken.

Lees ook: Betere ritregistratie en evaluatie door toevoeging functionaliteit in MendriX Mobile

Naast het feit dat de chauffeur beter het overzicht kan bewaren met MendriX 2.0 is het ook mogelijk om diverse taken op hetzelfde adres te consolideren, zodat er niet meermaals voor getekend hoeft te worden, terwijl één handtekening voldoende is. Dit zijn allemaal stappen, die helpen om het overzicht te bewaren, en het gemak te vergroten.

Meer informatie? Laat hieronder je gegevens achter, en we nemen vrijblijvend contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden