MendriX

Laatste MendriX nieuws

Blijf op de hoogte, lees hier ons laatste nieuws.

MendriX en UNIT4 koppeling bespaart

12 september 2011 | koerier | transport

Hoe minder overheadkosten, hoe beter. Dit geldt zeker in de transportmarkt waar de marges de afgelopen jaren erg onder druk staan. Door directe koppeling van het plan-, order- en facturatiesysteem MendriX aan de boekhouding worden dure accountantskosten uitgespaard.

Vanuit het MendriX TMS (Transport Management Systeem) zijn diverse boekhoudkoppelingen beschikbaar, waaronder een koppeling met UNIT4 Multivers. Door deze koppeling worden facturen direct geboekt in UNIT4 Multivers en ook nieuwe debiteuren toegevoegd. Dit bespaart een hoop tijd voor de vervoerder en hij is minder geld kwijt aan de accountant.

Bercon IT Consultants kan de vervoerder exact het juiste advies geven voor het goed inrichten van de UNIT4 boekhouding, zodat de MendriX product-suite hier precies op aansluit. Door de directe contacten met de accountants en UNIT4 kan het juiste advies worden gegeven en de beste oplossing worden aangeboden. Bercon IT Consultants wordt hierdoor een specialist op het gebied van de automotive en logistieke branche.

Meer over de diverse boekhoudkoppelingen kunt u hier vinden.

contact

MendriX
Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
T 0346 - 290 700