Hoe minder overheadkosten, hoe beter. Dit geldt zeker in de transportmarkt waar de marges de afgelopen jaren erg onder druk staan. Door directe koppeling van het plan-, order- en facturatiesysteem MendriX aan de boekhouding worden dure accountantskosten uitgespaard.

Vanuit het MendriX TMS (Transport Management Systeem) zijn diverse boekhoudkoppelingen beschikbaar, waaronder een koppeling met UNIT4 Multivers. Door deze koppeling worden facturen direct geboekt in UNIT4 Multivers en ook nieuwe debiteuren toegevoegd. Dit bespaart een hoop tijd voor de vervoerder en hij is minder geld kwijt aan de accountant.

Bercon IT Consultants kan de vervoerder exact het juiste advies geven voor het goed inrichten van de UNIT4 boekhouding, zodat de MendriX product-suite hier precies op aansluit. Door de directe contacten met de accountants en UNIT4 kan het juiste advies worden gegeven en de beste oplossing worden aangeboden. Bercon IT Consultants wordt hierdoor een specialist op het gebied van de automotive en logistieke branche.

Meer over de diverse boekhoudkoppelingen kunt u op onze website vinden.

Liever meteen contact? Vul onderstaand contactformulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden