Van 17 tot 19 oktober is MendriX aanwezig op de Transport & Logistics in Antwerpen. Dit is de grootste vakbeurs voor de transport & logistieke sector in de Benelux. De beurs staat dit jaar in het teken van innovatie: Let’s move the future forward.

Natuurlijk is dat een thema dat goed bij MendriX past. Op de beurs laat MendriX de nieuwste ontwikkelingen zien op gebied van TMS. MendriX doet ook mee aan de Demo route en digital Data route. Loopt u een van deze routes, dan komt u MendriX zeker tegen.

MendriX doet het samen

MendriX doet het samen. Met de klant en met heel veel verschillende partners. Het bedrijf is open en transparant, en de oplossingen zijn makkelijk koppelbaar. MendriX TMS vormt voor veel bedrijven de spil van het bedrijf, met MendriX Mobile als verlengstuk, waarmee u ook onderweg al gelijk zaken kunt aftikken: van track en trace, afmelden van leveringen en status updates, desgewenst met foto’s.

Basis

Voor veel klanten is MendriX dan ook de basis van het bedrijf. Ligt een oplossing niet op de plank? MendriX ontwikkelt het. Bezoekers van Transport & Logistics Antwerpen kunnen MendriX vinden op: 1077. Komt u ook langs?

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden