Wederom is MendriX benoemd tot FD Gazelle. Hiermee behoort de TMS-aanbieder tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

De vraag naar complete transportsoftware, in combinatie met mobiele oplossingen, blijft – mede door een groeiende transportsector – toenemen. MendriX speelt in op die vraag door hét meest complete TMS door te ontwikkelen op basis van vragen van klanten en ontwikkelingen in de markt.

Mark van der Hijden en Laurens van Run, oprichters van het bedrijf zijn dankbaar voor deze erkenning in de vorm van de FD Gazelle: “Deze award is een bekroning voor klanten, partners, maar in de eerste plaats voor het hele MendriX team. Voor de vijfde keer op rij benoemd worden, zou nooit gelukt zijn zonder onze mensen, en de klanten, die het avontuur met MendriX aangingen. We zijn trots op onze mensen en op onze klanten die dit samen met ons hebben gerealiseerd.”

Over de FD Awards

De FD Gazellen Awards – een initiatief van Het Financieel Dagblad – worden dit jaar voor de 16e keer toegekend aan Nederlandse bedrijven die een onafgebroken omzetgroei van gemiddeld 10 tot 20% over een periode van drie jaar hebben laten zien. Daarnaast gelden er een aantal andere criteria, waaronder financiële gezondheid en winstgevendheid, waaraan MendriX ruimschoots voldoet.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden