Sinds MendriX de eerste training gaf vorig jaar over MendriX TMS, heeft er deze week alweer een training plaatsgevonden. Deelnemers hieraan waren wederom bijzonder te spreken over de training.

Redenen om een training te volgen in MendriX TMS variëren. Van beginners tot gevorderden, het is voor alle niveaus interessant. Of een gebruiker nu wil leren met MendriX TMS overweg te kunnen of juist wil weten wat voor functionaliteit het TMS nog meer heeft, op beide niveaus geven deelnemers aan veel aan de training te hebben.

Tevreden over MendriX training

Partijen die de training reeds volgden, zijn onder andere Cubri en Bom Transport en nog veel meer. Uit een enquête die ze naderhand invulden, bleek dat zij zeer tevreden waren over de kwaliteit van de training. In de praktijk wordt hét TMS van MendriX na de training nog effectiever ingezet. Voordeel van de training is daarbij dat klanten ook onderling van elkaar leren. De een heeft meer ervaring met factureren, en de ander gebruikt juist de planningsfunctionaliteit optimaal. Wat de reden ook is, waardevol is het, en dat blijkt – nu elke training tot nu toe vol zit. Uiteindelijk is het doel dat elke klant MendriX TMS optimaal kan inzetten. “Het is serieus de moeite waard”, aldus een van de deelnemers.

Ben je gebruiker van MendriX TMS en heb je interesse in een training?

Mail naar wiki@mendrix.nl om je aan te melden. Op 23 maart staat de eerstvolgende training gepland, waarover gebruikers van MendriX TMS rond 23 maart nog een mail zullen ontvangen. De volgende trainingen tot de zomer zijn ook al bekend. Meld je snel aan, want het zit snel vol. Hou de website of je mailbox ook in de gaten voor ander (gerelateerd) nieuws van MendriX.

Geplande trainingsdata:
23-03-2020
20-04-2020
18-05-2020
22-06-2020
20-07-2020

Vul het contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Interesse in MendriX en MendriX producten?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden