Duizenden mensen bezochten in de afgelopen dagen de ICT & Logistiek, het grootste logistieke evenement van de Benelux. Volgens Mark van der Hijden was de beurs duidelijk anders dan in voorgaande jaren. “Er kwamen veel meer mensen met een missie en veel meer beslissers.”

Van der Hijden zegt: “Het was een geweldige beurs! Erg inspirerend.”

Winnaars met winnaars

Het MendriX team ging naderhand op de foto met Yellowstar, die dit jaar er vandoor ging met de Lead Marketing Award voor meeste voorregistraties. Van der Hijden: “We feliciteren Yellowstar van harte met het winnen van deze Award.”

Marketing Lead Award MendriX TMS Software

De winnaars van dit jaar met de winnaars van vorig jaar!

“Veel gesprekken met mensen met een duidelijke missie”

“Aanzienlijk minder chauffeurs, planners en loodswerkers. Iedereen heeft het drukker, de economie trekt aan ons en er waren veel gesprekken met mensen met een duidelijke missie! Wij zijn er klaar voor om met iedereen aan de slag te gaan en kijken uit naar de vervolggesprekken! Alle klanten en bezoekers van onze stand willen we ook hartelijk danken. We meenden het als we zeiden: Kijk naar wát concurrenten doen en hóe ze het doen en ga daarna met ons in gesprek om het ons eens flink moeilijk te maken! Dat maakt ons beter en dat sterkt onze samenwerking.”

Wilt u het ons nu al ‘moeilijk maken’? Wij gaan graag met u de uitdaging aan.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen over MendriX TMS Software te beantwoorden. Of het gesprek aan te gaan over uw uitdagingen.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Elke dag geknokt

Mark van der Hijden: “Je wilt niet weten met welke energie wij deze beurs hebben voorbereid en hoe wij elke dag ook op de beurs hebben geknokt! Daarvoor wil ik ook het hele team bedanken! Dat straal je uit, en dat is ook waar mensen in willen delen. Dat bewijst ook de foto met de winnaars van dit jaar. Toch mooi!”

 

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden