Even een kopje koffie scoren. De nieuwste ontwikkelingen zien van MendriX. IT-manager Dennis Smit van A7 Logistics en Packs heeft genoeg reden om MendriX te bezoeken op de ICT & Logistiek. Vandaag is het alweer de laatste dag. Kortom, uw laatste kans om MendriX te ontmoeten op de ICT & Logistiek.

 

Registreer nu gratis voor ICT & Logistiek

 

A7 Logistics gebruikt MendriX om het afleveren van goederen (paketten en pallets) te automatiseren. Dennis Smit: “We hebben het volledige afleversysteem ingericht met MendriX.” Hij adviseert MendriX graag aan anderen, omdat MendriX volgens hem een hele goede ondersteuning biedt aan het logistiek proces, voor het leveren van goederen van A naar B.

Lees ook: “We gaan weer knokken op de beurs”

Waarom u dat niet mag missen? Dat vertelt Mark van der Hijden graag. “Een bezoek dient ook om eens heel goed na te denken hoe men wil automatiseren. Om te bedenken welke problemen ze elke dag hebben, om hier dan te komen kijken bij onze concurrenten en hoe zij dat doen. Vooral ook wat ze doen. Om vervolgens bij onze stand te komen en het ons flink moeilijk te maken. Wij staan namelijk te stuiteren van energie, en we willen heel graag dat gesprek aangaan. Ik daag u uit!”

Gave producten

Carvin van MendriX zegt: “Vooral komen! We staan hier met onze gave producten, zoals u hier zult zien. Kom langs, en dan maken we kennis.” Op de tweede dag was het aantal bezoekers flink toegenomen. De gangpaden stonden in ieder geval vol. Ook voor de derde en laaste dag verwacht MendriX er weer veel van. U komt toch ook?

Lees ook: ICT & Logistiek goed van start – Dag één: klanttevredenheid is key!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden