Margemaker

Wil je weten wat jij kunt besparen als je met MendriX TMS gaat werken? Vul onze Margemaker in en je weet het direct!

Wachten kost geld en bij ons hoeft de klant nooit te wachten. We hebben binnen drie kwartier de planning rond voor alle vrachtauto’s, een enorme tijdsbesparing. Mendrix TMS is een fijn pakket, ik kan het absoluut aanbevelen.

Gert Willigenburg - Directeur

Dankzij MendriX TMS zijn we nu vaker op tijd thuis. We hadden meteen een goed gevoel bij MendriX, nog voor de demo was begonnen.

Bas de Vlieger - Directeur

Tot onze volle tevredenheid maken wij al jaren gebruik van MendriX. Het programma is snel, betrouwbaar en werkt gemakkelijk, bovendien storingsvrij.

Mike van der Meijde - Directeur

Het goede van MendriX is de flexibiliteit. Het ziet eruit als Word en Excel, met dezelfde werkwijze en dezelfde logische volgorde.

Jurgen Damen - Logistiek Manager

We willen alles uit het systeem halen wat erin zit. Het aantal telefoontjes is met 60 tot 70 procent gedaald, wat zorgt voor rust binnen de organisatie.

Kevin Aartsen - Operationeel Directeur

We werken al jaren samen met MendriX en zijn meer dan tevreden! Mede dankzij deze software zijn wij in staat om de laatste jaren onze omzet en het aantal orders steeds weer te verdubbelen. Het systeem werkt erg snel, is gebruiksvriendelijk en storingsvrij. Inmiddels hebben we samen diverse maatwerktrajecten afgerond en die dragen, samen met de bestaande modules, stuk voor stuk bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en planning. Voor ons is MendriX een logische keuze en een zéér betrouwbare partner.

Bas Coenen - Directeur

Wat eerst veel tijd kostte, gaat nu in een paar seconden. We mochten bij MendriX gratis proefdraaien en voor je het weet wil je niet meer anders.

Henk Snoeren - Directeur

Sinds september 2006 gebruikt Nassau het planprogramma Mendrix. Na een proefperiode van 3 maanden zijn wij volledig overgestapt op het planprogramma. Vanwege de grote groei van ons bedrijf kunnen wij niet meer zonder Mendrix. Wij zijn bijzonder tevreden over Mendrix.

Mark Giera - Directeur

MendriX TMS is het hart van de onderneming. Het hele traject is inzichtelijk, waarbij de klant ook nog eens zijn vracht op de voet kan volgen.

Maarten Obdeijn - Directeur

Met MendriX TMS kun je gewoon veel meer. We kunnen er heel goed mee uit de voeten, dankzij de veelzijdigheid van het programma.

Jacky Verhelst - Directeur

De dynamische wereld waarin MendriX ontwikkelt bepaalde de keuze, omdat er heel veel mogelijk is in hun pakket.

Henk Timmerman
CEO Timmermangroep

We kunnen elk transport volgen en onmiddellijk ingrijpen. Goede informatie bieden: juist vanwege de bederfelijke goederen moeten we ons daarin onderscheiden.

Govert Zaalberg - Operations Manager

We kozen MendriX vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Voor ons als onderneming is het belangrijk om steeds meer data te verzamelen.

Wilbert Vernooij - Directeur

Met MendriX zijn en blijven we klaar voor de toekomst.

Thomas Kruip - Directeur

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden