Klanten zelf hun levertijd laten kiezen, maar wel binnen uw maximale capaciteit. Daarmee zorgt Logique sinds enige tijd voor een optimale klantbeleving én verhogen ze hun marge. Via de nieuwe Track& Trace pagina van MendriX laten zij hun klanten zelf een leverafspraak plannen. Hierbij maken ze zelfs onderscheid tussen goedkopere en duurdere tijdsvakken en betaalt de klant via iDEAL direct het verschil.

Logique heeft een succesvolle klantentest ondergaan waarbij klanten middels de afspraken functionaliteit leverafspraken kunnen wijzigen, en is zeer tevreden.

“Nu wij dit op de website hebben draaien, kunnen wij klanten nog meer bieden dan ze al van ons gewend waren.” Aan het woord is Ruben van de Berg gezamenlijk met Erna van den Berg is hij eigenaar van Logique, klant en partner van MendriX die de module van MendriX hebben getest. Logique, die graag meewerkt aan het uittesten van deze innovatieve oplossing, is één van de eerste klanten die dit hebben geïntegreerd in hun website. “Daardoor krijgen we niet alleen meer tevreden klanten, maar kunnen we ook nog beter onze online marketing aan laten sluiten op het bezoekersprofiel”, aldus Van den Berg.

“Track & Trace is onmisbaar voor ons soort bedrijf, maar met de nieuwe mogelijkheden van MendriX, komt er weer een nieuwe dimensie bij.”

Lees ook het bericht over Top Delivery Services:
“MendriX loopt daarmee zondermeer voorop”, aldus Gé Ambaum van Top Delivery Services.

Meer weten? Neem direct contact op met MendriX.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden