Uw bezorger treft niemand thuis, of u zit de hele dag te wachten op een levering. Dat aloude en kostbare probleem is nu verleden tijd en de oplossing is bereikbaar voor iedereen. Op de ICT&Logistiek beurs 2011 toont MendriX Premium de oplossing voor dit beroemde “last-mile” probleem.

Als eerste mainstream product biedt MendriX Premium innovaties die het aantal tweede afleverpogingen drastisch verlagen en iedereen niet meer onnodig laat wachten. De planner hoeft minder op te letten en de kwaliteit gaat omhoog.

MendriX TMS (Transport Management System) signaleert automatisch waar alle chauffeurs zijn en stuurt tijdig een SMS met daarin de verwachte levertijd. Het systeem informeert ook vanzelf de planner als de planning niet gehaald wordt. Deze grijpt rustig in en problemen worden voorkomen; de ontvanger merkt hier helemaal niets van.

Transportmanagement-by-exception was nog nooit zo simpel geworden nu ook deze functionaliteit is toegevoegd. Planners plannen, het systeem bewaakt en de kwaliteit is nog nooit zo hoog geweest als met de inzet van de MendriX oplossingen.


Vraag nu direct uw gratis toegangskaarten voor de ICT&Logistiek beurs 2011 aan en kom deze noviteit bekijken!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden