Het is u ongetwijfeld niet ontgaan dat WABCO Transics International overgenomen heeft. WABCO is een wereldspeler in technologie en systemen om de veiligheid en efficientie van commerciele voertuigen te verbeteren. De overname vanTransics heeft geen enkele invloed op onze koppeling vanuit MendriX met de boordcomputers van Transics.

Het merk Transics blijft behouden, evenals hun producten en diensten. Als strategisch partner van Transics feliciteren wij WABCO-groep van harte met deze overname.

Transics International zegt zelf het volgende over de overname: “Als onderdeel van WABCO krijgen wij toegang tot de toonaangevende technologie, de engineeringresources en het wereldwijde netwerk van WABCO. Op die manier kunnen we onze leiderspositie in de markt van fleetmanagementoplossingen verder verstevigen en onze wereldwijde expansie versnellen. Transics wordt een deel van de WABCO-groep, maar blijft actief onder het Transics-merk. En uiteraard veranderen we niets aan onze missie en aanpak: we blijven toonaangevende producten en diensten leveren.”

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden