Koerier
Referenties

Lees hier wat een aantal van
onze koerierklanten van
ons vinden!

 

Onze transportsoftware draait bij een groot deel van onze transport en koerier klanten al meerdere jaren. Onze klanten zijn onze grootste ambassadeurs, daar zijn we trots op. Lees hier meer over onze koerierreferenties.

Zowel grote als kleine koeriersbedrijven maken gebruik van onze oplossingen. Een auto op de weg, meerdere auto’s die u heeft rondrijden of een hele verzameling van verschillende vervoersmiddelen? Wij bieden een passende oplossing!

 

A7 Snelkoerier

“MendriX TMS is onovertrefbaar professioneel in opzet en functioneren. De communicatie en de snelheid in handelen zijn zeldzaam effectief. Ons veeleisende personeel wil nimmer meer iets anders en wij als directie kunnen nu toekomstgerichte keuzes maken.” – Rene Nijenbrinks (Directeur)

Autop Transport & Express

“Na een vergelijking met andere (vaak veel duurdere) TMS-aanbieders hebben we in november 2012 gekozen voor MendriX. Al binnen 2 maanden zijn we live gegaan. We zijn zeer te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van het programma en het gemak waarmee wij het konden implementeren. Het programma heeft alles wat je van een TMS mag verwachten en ik kan het dan ook iedereen van harte aanbevelen.” – Bart Rulkens (Afdelingshoofd Transport)

CE Special Courier

“Als koeriers- of transportbedrijf kun je eigenlijk niet zonder een goed planpakket. MendriX is een van de meest betaalbare en up-to-date pakketten voor deze branche.” – Peer de Rijke (Directeur)

DAS Koerier

MendriX TMS zorgde voor een wereld van verschil bij ons. Het werd niet alleen rustiger, maar ook veel overzichtelijker wat leidde tot minder stress en fouten bij mijn mensen. MendriX zorgt voor grip op en inzicht in het werkproces, wat ons in staat stelt ons te onderscheiden van andere dienstverleners.” – Jos Das (Directeur)

Lees hier het hele verhaal over DAS Koerier.

FDS Europe Logistics

“Sinds februari 2009 werken wij met MendriX. In eerste instantie hebben wij dit een jaar daarvoor aangeschaft, maar er nog niets mee gedaan in verband met tijdgebrek. Hierna heeft MendriX ons weten te overtuigen dat zij een grote toegevoegde waarde is voor ons bedrijf. De kosten- en tijdsbesparing die MendriX nu voor ons bedrijf oplevert is enorm, zowel op de afdeling planning als op de afdeling administratie. Wij merken tevens bij de verkoopactiviteiten dat MendriX doorslaggevend kan zijn voor eventuele nieuwe klanten die gecharmeerd zijn van aanmelden via de webportal.” – Carin Thissen (Directeur)

FRL Distributie

“Door de groei van de FRL Distributie binnen FRL Group in de afgelopen jaren en de ontwikkelingen op de markt moesten wij ons gaan professionaliseren. Waar voorheen veel handmatige handelingen op het gebied van orders boeken en orders factureren plaatsvonden heeft MendriX dit volledig overgenomen. Wij werken sinds oktober 2011 werken met MendriX met als resultaat is dat wij de kwaliteit van aflevering en de klanttevredenheid hebben kunnen verhogen.” – Klaas Halma (Manager Distributie)

HL Couriers

“In 2005 is een onderdeel van HL Couriers begonnen met het werken met MendriX als operationele software. Zij heeft zich destijds zeer goed verdiept in het wensen pakket van HL Couriers en na een ruim jaar waren de gebruiksmogelijkheden van MendriX aanzienlijk toegenomen. Na nog het vervaardigen van nog een aantal maatwerk oplossingen is HL Couriers MendriX TMS gaan gebruiken voor haar gehele transportoperatie. Zij zijn een zeer betrouwbare toeleverancier gebleken die oprecht geïnteresseerd is in de werkzaamheden van haar klant. Hierdoor blijft zij het programma verder ontwikkelen en aanpassen naar de wensen van de klant. De wijze waarmee zij omgaat met specifieke maatwerk oplossingen die per klant sterk kunnen verschillen is lovenswaardig. Voor HL Couriers is MendriX meer een partner dan toeleverancier.” – Remmelt Blom (Directeur)

Bekijk hier het hele verhaal van HL Couriers.

Jan Tromp Transportgroup

“We gebruiken MendriX voor onze distributie- en expeditiewerkzaamheden en reeds sinds 1996 voor onze sneltransport activiteiten. Het pakket groeit soepel mee met onze nieuwe wensen voor groot transport. Het maakt ons nog efficiënter en dat is van belang, zeker voor een groot bedrijf als dat van ons.” – Tromp (Directeur)

JBM Koeriers

“De snelheid en zorgvuldigheid waarmee we ondersteund worden is werkelijk fenomenaal en onvergelijkbaar met welke leverancier dan ook. Ze staan tevens open voor relatief onbekende technieken in de sneltransportbranche.” – Hans Erik Ouwehand (Directeur)

KDZ Koeriers

“Wij zijn lang geleden overgestapt naar het marktleidende planpakket MendriX. Ons is altijd de betrouwbaarheid en kwaliteit geboden die wij nodig hebben. Het pakket kan op alle vlakken meegroeien, of je nu een klein bedrijf bent of een bedrijf van onze grootte.” – Jeroen den Uijl (Directeur)

Pigeon Express Couriers B.V. 

“Wij zijn super blij met Mendrix, het bespaart ons echt heel veel tijd. Belangrijkste is dat onze klanten er minstens zo blij mee zijn. Het geeft je bedrijf toch een professionelere uitstraling als je systeem geheel geautomatiseerd is. Zonder veel toestanden kun je je klanten wat extra service bieden en daar gaat het in dit vak uiteindelijk om. We zijn nog in opbouwende fase met de weborders bezig maar van onze klanten die het gebruiken horen we alleen maar positieve geluiden.” – Bob Kortekaas (Directeur)

SDX

“Medio 2007 hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar de verschillende TMS-pakketten die op de Nederlandse markt aanwezig waren. Van de vier leveranciers die op onze shortlist stonden, kwam MendriX als winnaar uit de bus. Het modulair opgebouwde pakket voldeed, mede door de prima integratie met ons boekhoudkundige programma, namelijk aan alle eisen die wij stelden aan een TMS. Begin 2008 zijn wij live gegaan en dit is door de goede ondersteuning zonder problemen verlopen. Hetgeen voor een ingrijpende software-implementatie als deze een prestatie van formaat is. SDX is de laatste jaren flink gegroeid en dit is ook het geval met MendriX. MendriX blijft doorontwikkelen en houdt rekening met de veranderingen waaraan de koeriersbranche onderhevig is.” – Martijn Nieuwenhuis (Directeur)

Speedcargo Koeriersdiensten

“Na een jaartje er tegenaan hikken, hebben wij besloten om over te stappen naar Mendrix. Het oude planprogramma leek te doen wat het moest doen. Maar eenmaal op MendriX draaiend willen wij absoluut niet meer anders. Wij kunnen echt niet meer zonder alle handige functies die in dit programma zijn ingebakken. Hier geldt echt: gemak dient de mens.” – Klaas Bosma (Directeur)

VDL Koeriers

“Sinds het gebruik van Mendrix hebben we direct overzicht op onze nieuwe en lopende zendingen, afleveringen en facturatie. Ook onze klanten zijn zeer te spreken over de weborder faciliteiten. Een goed pakket om mee te werken!” – Marcel Hilbers (Directeur)

Dagelijks maken honderden bedrijven en tienduizenden chauffeurs en verladers gebruik van MendriX. Hieronder een kleine greep uit onze tevreden MendriX gebruikers.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden