• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Javascript ontwikkelaar – Transport en koeriersdiensten- Utrecht

Bij MendriX draait het om automatisering van de Nederlandse transport industrie. MendriX is een Nederlandse softwareproducent die logistieke software oplossingen maakt, verkoopt en integreert voor het MKB.

De afgelopen jaren hebben wij een flinke groei doorgemaakt en dat is goed terug te zien in o.a. de uitbereiding van onze applicaties. Zo hebben beide applicaties, zowel het “Transport Management System” (TMS) als MendriX Mobile flinke stappen gezet in 2017.

De uitdaging  

Wij zijn op zoek naar een 2 ledige JavaScript ontwikkelaar die aan de ene kant een focus op mobiele applicaties heeft en overweg kan met TypeScript en PhoneGap. Aan de andere kant zal je verantwoordelijk zijn voor onze worldlink webportal, Angular, met een backend in Delphi.

MendriX Mobile

Onze “MendriX mobile”applicatie is het antwoord op de hedendaagse mobiele automatiseringsslag en is een speerpunt voor onze groei in 2018. Hij is momenteel gemaakt  met PhoneGap, JavaScript en deze moet worden overgezet naar TypeScript. De applicatie wordt momenteel gezien als een gemakkelijke vervanging voor de door chauffeurs gebruikte onboardcomputers en zorgt ervoor dat de kantoorautomatisering ook doorgezet kan worden op locatie. Het stelt de chauffeurs namelijk in staat om met hun Android-of Apple-device, aan barcodescanning te doen, een handtekening digitaal te verwerken of een order in te voeren. De basis is er, de ambitie groeit, hoe zou jij de volgende stappen aanpakken?

WorldLink

MendriX heeft erg complete software maar is perfect te gebruiken mede omdat er een goed gestructureerde frontend in zit. De Webportal is erg belangrijk en bestaat uit Angular, HTML & CSS. Wat weet jij van de logistieke sector en waar liggen volgens jou de bottlenecks?  

Je functie als JavaScript ontwikkelaar

De MendriX mobile applicatie is ontwikkeld gebruikmakende van Adobe Phonegap en geschreven in JavaScript, HTML en CSS. Jij zal de opzichzelfstaande applicatie beheren en verder uitbreiden, jij zal dus de eindverantwoordelijkheid krijgen, ben je erg belangrijk en zal je een grote stempel kunnen drukken op MendriX als bedrijf. Als kartrekker van de Mobiele applicatie en zal samen met het team de juiste richting van de applicatie kiezen, daarnaast bepaal jij de benodigde architectuur en zal je de applicatie bouwen.

De rol wordt interessanter gemaakt doordat je naast MendriX Mobile applicatie ook aan de slag mag met de Frontend van de worldlink, webportal. De applicatie heeft een backend in Delphi en is een centrale functie binnen het ontwikkelteam van MendriX.

De geschikte JavaScript ontwikkelaar bezit je de volgende eigenschappen:

  • HBO met 3 tot 4 jaar werkervaring
  • geruime kennis van TypeScript, AngularJS, HTML & CSS
  • Kennis van Scrum
  • Kennis van een OOP e.g. C#, Java of PHP
  • Ervaring met PhoneGap, Rest

Wat gaan we je bieden?

  • Salaris van 3000 – 4600 euro
  • Nieuwe laptop
  • Pensioenopbouw
  • Behulpzame werksfeer

Wie zijn we?

We opereren vanuit de bovenste verdieping van ons in Maarssen gelegen kantoor en zijn in totaal met zo’n 20 man. Het team bestaat uit ontwikkelaars, salesmensen, consultants en we hebben het gezamenlijke doel de Nederlandse transportsector te automatiseren. Wij houden van directe communicatie, geloven in zelfstandigheid en opereren met korte lijntjes.

Mocht jij ons willen komen versterken, laat het dan horen via de mail of telefoon.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden