Onderzoek van Transport en Logistiek Nederland toont aan dat het herstel van de sector dat in 2014 ingezet is, doorzet. Belangrijk is dat bedrijven juist nu innoveren en investeren in digitalisering, om de sterke positie te behouden. MendriX transport software speelt hierop in, u kunt namelijk zélf beslissen wat u wel of niet afneemt.

2015 was net als 2014 een positief jaar. Nederland heeft een sterke positie in transport en logistiek. Om die positie te behouden moeten bedrijven kunnen innoveren en investeren in digitalisering. Arthur van Dijk, voorzitter Transport en Logistiek Nederland, vreest door de aanhoudende prijsdruk dat bedrijven niet voldoende financiële ruimte hebben om daadwerkelijk te kunnen investeren in de toekomst.

Het unieke van MendriX echter is dat wij kijken naar onze klant, samen met de klant. Elke klant vraagt om een eigen aanpak. Als uw chauffeurs vaste routes rijden en u dus wéét waar zij zich van tijd tot tijd bevinden zullen wij u geen voertuigvolgsysteem verkopen bijvoorbeeld. Wij houden rekening met uw financiële mogelijkheden. Met MendriX bent u klaar voor de toekomst!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden