Als we aan helden denken, denken we aan superhelden, maar bij installatiebedrijf Installatiehelden in Vianen is iedereen een held. “Onze monteurs zijn helden, de directeur is een superheld, de planners zijn planhelden”, vertelt Mike van Beaumond, sales held van Installatiehelden voor de camera van SBS programma ‘Holland van Boven’.

“Wat wij willen, is een positief gevoel creëren bij onze klanten”, vertelt hij. Precies die houding is er ook een die bij MendriX past. Niet voor niets vormen Installatiehelden en MendriX al weer een jaar een mooie match. Installatiehelden maakt gebruik van het Transport Management Systeem van MendriX en van MendriX Mobile.

Het bedrijf dat gespecialiseerd is in inbouw van witgoed in keukens, laat weten zich te onderscheiden door net een stapje meer te doen bij de klant. Voor het bedrijf was dat ook de reden om met MendriX in zee te gaan, omdat MendriX dat ook doet. “Met MendriX TMS doen we op kantoor nagenoeg alles”, laat planheld Gerbert Wammes van Installatiehelden weten.


“Planning is wat we uiteraard het meest gebruiken. Want op de weg verdienen we ons geld ”

Heel doelbewust maakte Installatiehelden ook een beetje reclame voor MendriX

Reclame voor de helden van MendriX
In Holland van Boven laat Installatiehelden zien dat een klant in de MendriX Mobile App pas tekent wanneer de werkzaamheden netjes afgerond zijn en de klant tevreden is. Zo maken Installatiehelden heel bewust een beetje reclame voor de helden van MendriX. “Het voordeel van MendriX Mobile is dat we precies weten wat wanneer onderweg gebeurt, zelfs op de minuut af”, aldus Wammes. “Daar komt bij dat we ook mee kunnen lezen met de notities die koeriers en monteurs onderweg maken. Als een klant dan belt met een vraag, kunnen we dankzij MendriX Mobile al antwoord geven, zonder dat we contact hoeven leggen met onze monteurs.”

Mis het niet: Installatiehelden in Holland van Boven. Bekijk het hier.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden