Ook dit jaar kunt u MendriX weer vinden op de ICT & Logistiek ( Standnummer: 01.B050). Wij zijn benieuwd naar uw logistieke uitdagingen. Kom en daag ons uit op 7 en 8 november. Wij wijzen u graag de weg naar hét TMS. Registreer u nu alvast gratis, want dit wilt u niet missen! 

Gratis toegangskaarten ICT & Logistiek Beurs

Vraag nu uw gratis toegangskaarten aan voor de ICT en Logistiek Beurs

Uw uitdagingen?

 • Dubbele invoer?
 • Bedrijfsgroei! Maar hoe dan?
 • Veel telefoonverkeer?
 • Geen inzicht in kosten?
 • Papierloos werken?
 • Chaos op de planning?
 • Klanten informeren?
 • Winstgevende ritten?
 • Pallets kwijt?
 • Tijdrovende CAO-verloning?
 • Koppelingen mogelijk?

Herkenbaar?

Kom dan naar de De ICT & Logistiek, waar we u graag verder helpen. De ICT & Logistiek staat dit jaar in het teken van‘Connected Logistics’. Supply chains, logistieke processen, bestaan uit schakels die er met elkaar voor zorgen dat goederenstromen efficiënt en effectief hun weg vinden. Daarmee is ‘Connected Logistics’ eigenlijk niets nieuws, meldt ook de organisator. Het is precies wat MendriX al jaren doet met hét TMS en MendriX Mobile. Onze app voor iOS, Android en Windows Phone op de smartphone van chauffeurs maakt dure boordcomputers voor transport of koerier overbodig. Met één klik inzicht in orders, foto’s maken, barcodes scannen en de handtekening van de eindklant, gewoon op het scherm van de smartphone of in ons TMS. 

MendriX maakt het persoonlijk waar

MendriX verbindt. Dat is niet alleen technisch: integratie van data, slimme koppelingen, track en trace, enzovoorts, het is ook de houding. MendriX maakt het persoonlijk waar, en weet juist daardoor te (ver)binden. Klanten die met MendriX werken, weten dat. Maar ook de medewerkers die voor en met MendriX werken, ervaren het zo. MendriX doet het samen. Met de klant, met partners, met de medewerkers. Niet voor niets was dit daarom het thema van vorig jaar. Dit jaar gaan we een stapje verder…

MendriX gaat al eventjes mee, en juist dat zorgt ervoor dat MendriX als geen andere TMS-aanbieder weet in te springen op de digitale transformatie die nu gaande is. Met de juiste tools en toepassingen zorgen wij ervoor dat onze klanten graag met ons werken, en dat we keer op keer als winnaar uit de bus komen in diverse selectietrajecten. Daarom ‘zijn’ we niet zomaar een TMS, maar mogen we onze oplossing – zonder arrogantie – gerust hét TMS noemen.

 

 Onder andere deze klanten gingen u voor: 

 

MendriX hét TMS

Dat is voor MendriX het thema, waarmee we naar de beurs gaan. Het klinkt wellicht brutaal, maar dat is met een reden. MendriX hét TMS heeft zich inmiddels bewezen. MendriX biedt het, MendriX maakt het persoonlijk waar. Niet door ons mooie TMS alleen te installeren, maar door naast de klant te staan, en samen de uitdagingen aan te gaan waarmee een klant worstelt. Wij vertellen klanten dan ook: “Wij geven je niet wat je vraagt en gaan het je heel moeilijk maken.” Dat zeggen we, omdat we echt willen helpen, en niet alleen een oplossing willen verkopen. We geloven erin. Juist daarmee onderscheidt MendriX zich van de doorsnee TMS-aanbieder. Hét TMS staat daarmee voor wie we zijn. Uw uitdaging is onze uitdaging…

Vorig jaar riep mede-eigenaar van MendriX, Mark van der Hijden, de bezoekers nog op om het ons moeilijk te maken. Die oproep geldt dit jaar nog steeds. U komt toch ook? Check dit filmpje voor een sfeer impressie. Zo gaaf was het vorig jaar! Dit jaar wordt het nog gaver, want u bent erbij!

Gratis toegangskaarten ICT & Logistiek Beurs

Vraag nu uw gratis toegangskaarten aan voor de ICT en Logistiek Beurs

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden