Dag 1: “Uiteindelijk draait het om klanttevredenheid”

Dinsdag 28 november, de eerste dag van de ICT & Logistiek, bezochten ruim 2000 mensen de ICT & Logistiek, zo laat de organisatie weten. De stand van MendriX werd ook druk bezocht. Laurens van Run vertelt wat het doel is van MendriX op de beurs: “Voornaamste doel is om klanten te laten zien wat er allemaal mogelijk is.”

“Ik zie nog te vaak bij klanten dat ze de mensen niet goed informeren. Dat de verlader niet goed geïnformeerd wordt, dat de planner niet goed geïnformeerd wordt, en de ontvanger uiteindelijk ook niet goed geïnformeerd wordt. Uiteindelijk draait het om tevredenheid. Het gaat om tevredenheid van mijn klant en om tevredenheid van de klant van mijn klant. Als die tevreden is, is iedereen tevreden.”

 

Registreer nu gratis voor ICT & Logistiek

 

Lees ook: “We gaan weer knokken op de beurs”

“Wat wilt u bereiken met onze TMS Software?”

Hans Versteegh van MendriX stond tijdens de WMS- en TMS-tours de mensen te woord. “Eigenlijk gaat hier iets mis. U hoort aan mijn kant te staan, en ik aan uw kant. U moet mij vertellen wat er moet gebeuren, willen we met automatisering uw doel bereiken.” “Lekker kort en krachtig”, vond de tour begeleider. Daar houdt hij wel van. Zo kon het groepje dat deelnam aan de tour, snel door naar de volgende stand, maar niet voor ze van Hans de uitnodiging kregen om, nadat ze goed hadden rond gekeken, vooral weer terug te komen.” De ICT & Logistiek duurt nog tot donderdag 30 november.

U komt toch ook naar de ICT & Logistiek?

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden