Binnenkort is MendriX weer op de ICT & Logistiek. Al voor de 8e keer. Eigenaren Mark van der Hijden en Laurens van Run hebben er zin in: “We gaan weer KNOKKEN op de beurs, niet voor leads, maar om het beeld over te brengen waar we voor staan.”

 

Registreer u nu gratis voor de ICT & Logistiek

 

“We willen waarde brengen, met elke stap die we zetten, en met alles wat we doen. Daarin zijn we toekomstgericht bezig. Wij hebben een stip op de horizon om als winnaars voor de klanten van onze klanten over de eindstreep te rennen. Daarbij beseffen we natuurlijk ook dat we maar mensen zijn, die fouten maken.”

Met vallen en opstaan

“Fouten zijn er om van te leren. Met vallen en opstaan, behalen we de beste resultaten. Daardoor ontwikkelen wij ons zelfs tot een betere partner voor onze klanten. We hopen dat dit iets is, wat onze (toekomstige) klanten aanspreekt. Tot nu toe werkt het, want we blijven groeien. Wist u dat we dit jaar alweer voor de derde keer een FD Gazelle Award hebben binnen gesleept? Daarmee behoort MendriX tot snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Deze stabiele groei is natuurlijk ook aantrekkelijk voor u, onze (potentiële) klant. Graag nodigen we u uit om deel uit te maken van onze reis. Samen komen we heel ver.”

U komt toch ook? Registreer u nu gratis!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden