Het ondernemersvertrouwen in de transportsector is sinds 2010 niet zo hoog als dit jaar. Ondernemers in de transportsector zijn, ondanks een kleine krimp in het 3e kwartaal, positiever over het economisch klimaat dan voorgaande jaren. Een goede ontwikkeling, want als het vertrouwen hoog is groeit de investeringsbereidheid – wat de groei van de sector weer ten goede komt.

En daar komt MendriX om de hoek kijken, want investeren in MendriX betekent onder andere kostenreductie, hogere productiviteit en optimale ondersteuning van uw bedrijfsvoering, zodat u te allen tijde een volledig overzicht van uw organisatie hebt.

Meer gemak, hogere productiviteit en  kostenbesparing zijn voor de hand liggende redenen om te kiezen voor een transportmanagement systeem, maar er is meer. Waarom zou ook u moeten kiezen voor een TMS of uw huidige TMS moeten heroverwegen? Minder administratieve rompslomp, tijdwinst en uw serviceniveau verhogen bijvoorbeeld. Met MendriX TMS hebt u het allemaal!

Snel antwoord op al uw vragen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend telefonisch contact met u op om al uw vragen over MendriX transport software te beantwoorden.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden