Software die gewoon werkt

Met MendriX TMS is de meest complete software voor transport en koerier. Op kantoor én onderweg. Ons transportmanagement systeem, dat je kunt huren of afnemen als cloudoplossing, gaat verder dan het plannen van ritten.

Planningsoftware die verder gaat

Met twee muisklikken is de rit ingepland en uw chauffeur telefonisch of automatisch via de mobiele app op de hoogte gebracht.

Laat de klant niet wachten

Een mailtje zodra de planning bekend is, zelf een tijdvak kiezen en op de dag zelf een smsje met het aflevertijdstip? Geen probleem!

Communiceer digitaal met uw chauffeur

Planning aangepast? ID tonen bij aflevering? Handtekening verplicht bij een zending? De chauffeursapp staat altijd naadloos in verbinding met uw planning.

Kostenbesparende facturatie

Met slechts één druk op de knop kunt u uw afgeronde orders direct factureren en per e-mail versturen.

Grip op uw zending

Volledig grip op uw zendingen door deze overal te scannen en continu uw voertuigen live te volgen.

Grip op uw uren

Liever dure overuren voorkomen? Registreer uw chauffeursuren en voorkom extra kosten!

Zicht op uw kilometers

MendriX TMS berekent automatisch de afstanden en optimale route, op basis van het ingevoerde adres, in binnen- en buitenland.

Communiceer digitaal met uw klant

Laat uw verlader digitaal zijn zendingen doorgeven, traceren en aanpassen. Minder fouten en tevredener klanten!

Bekijk alle functionaliteiten

En veel meer oplossingen!

Nieuwsgierig geworden?   Probeer onze gratis demo

Het laatste nieuws

‘We kozen MendriX vanwege de prijs-kwaliteitverhouding’

On the road met Vcompany Transport Vcompany uit het Utrechtse Werkhoven zag zich door corona voor een enorme uitdaging geplaatst. Zeker, dat gold...

‘Bij ons begint alles met ICT’

Interessant artikel van Transport en Logistiek Nederland over hoe Rogier Wils van BK Sneltransport succesvol gebruik maakt van MendriX TMS.  BK...

On the road met Haarlemmermeer Transport & Logistiek

‘We kunnen elk transport volgen en onmiddellijk ingrijpen’ Haarlemmermeer Transport & Logistiek wil ijskoud de beste zijn. Op tijd leveren, want...

MendriX voor 8e keer op rij FD Gazelle

Wij omarmen innovatie, kwaliteit, teamwork en helpen onze klanten beter te presteren. Blijkbaar werkt dat! MendriX al voor 8e keer op rij FD Gazelle...

On The Road met Helder! Transport

"MendriX TMS is het hart van de onderneming" Geen klant is hetzelfde, maar Helder! Transport wijkt toch wel heel erg af van wat normaal gesproken...

On the road met Snoeren Transport

‘Wat eerst veel tijd kostte, gaat nu in een paar seconden’ Een echt familiebedrijf met historie. En een organische groei in lijn met de klanten. In...

Aangescherpt wachtwoordenbeheer en veilige verbindingen voor MendriX producten

In het digitale tijdperk waarin we leven speelt systeemveiligheid een steeds grotere rol. Het beschermen van jouw data en die van je opdrachtgevers...

‘De verbetering in de administratie is enorm’

On the road met ONB In de nog prille geschiedenis van ONB vonden er twee grote gebeurtenissen plaats. Eerst de start als vervoersdienst voor...

‘Het systeem biedt alles wat wij nodig hebben’

On The Road met Dirk de Vlieger Een transportonderneming die het welzijn van de chauffeurs als grootste goed ziet: dat is Dirk de Vlieger uit het...

MendriX aanwezig op het Trimble ITT-event 2022 in Houten

Donderdag 9 juni staat MendiX als partner met een stand op het Trimble ITT-event in Houten. Het thema dit jaar is ´Winnen met Talent en...

Referenties

DAS Koerier

MendriX TMS zorgde voor een wereld van verschil bij ons. Het werd niet alleen rustiger, maar ook veel overzichtelijker wat leidde tot minder stress en fouten bij mijn mensen. MendriX zorgt voor grip op en inzicht in het werkproces, wat ons in staat stelt ons te onderscheiden van andere dienstverleners.

Jos Das (Directeur)

Cargo Service Europe

Het pluspunt van MendriX is het persoonlijke contact. Korte lijnen, goed georganiseerd en de software kan met ons meegroeien.

Bart Habraken (Office Manager)

SDX

Medio 2007 hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar de verschillende TMS-pakketten die op de Nederlandse markt aanwezig waren. Van de vier leveranciers die op onze shortlist stonden, kwam MendriX als winnaar uit de bus. Het modulair opgebouwde pakket voldeed, mede door de prima integratie met ons boekhoudkundige programma, namelijk aan alle eisen die wij stelden aan een TMS. Begin 2008 zijn wij live gegaan en dit is door de goede ondersteuning zonder problemen verlopen. Hetgeen voor een ingrijpende software-implementatie als deze een prestatie van formaat is. SDX is de laatste jaren flink gegroeid en dit is ook het geval met MendriX. MendriX blijft doorontwikkelen en houdt rekening met de veranderingen waaraan de koeriersbranche onderhevig is.

Martijn Nieuwenhuis (Directeur)

Sneltransport Pater B.V.

Tot onze volle tevredenheid maken wij al jaren gebruik van MendriX. Het programma is snel, betrouwbaar en werkt gemakkelijk, bovendien storingsvrij.

Mike van der Meijde (Directeur)

A7 Snelkoerier

MendriX TMS is onovertrefbaar professioneel in opzet en functioneren. De communicatie en de snelheid in handelen zijn zeldzaam effectief. Ons veeleisende personeel wil nimmer meer iets anders en wij als directie kunnen nu toekomstgerichte keuzes maken.

Rene Nijenbrinks (Directeur)

KDZ Koeriers

Wij zijn lang geleden overgestapt naar het marktleidende planpakket MendriX. Ons is altijd de betrouwbaarheid en kwaliteit geboden die wij nodig hebben. Het pakket kan op alle vlakken meegroeien, of je nu een klein bedrijf bent of een bedrijf van onze grootte.

Jeroen den Uijl (Directeur)

Vroegop Transport

Vroegop Transport is een bedrijf wat sinds oktober 2000 actief is in de koeriersbranche. Tijdens deze activiteiten heeft het zich weten te kunnen meten met diverse bedrijven waaronder ook transport en verhuisbedrijven. Vroegop Transport houdt zich dan ook bezig met alle soorten van transport op de internationale markt. Na jaren gebruik van diverse programma’s, hebben wij op aanraden van diverse collega’s contact gezocht met MendriX. MendriX maakt het voor ons stukken gemakkelijker, het is zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en een perfect programma! Voor ons is het een stap naar de toekomst!

Ed Vroegop (Directeur)

Speedcargo Koeriersdiensten

Na een jaartje er tegenaan hikken, hebben wij besloten om over te stappen naar Mendrix. Het oude planprogramma leek te doen wat het moest doen. Maar eenmaal op MendriX draaiend willen wij absoluut niet meer anders. Wij kunnen echt niet meer zonder alle handige functies die in dit programma zijn ingebakken. Hier geldt echt: gemak dient de mens.

Klaas Bosma (Directeur)

VDL Almere

Sinds het gebruik van Mendrix hebben we direct overzicht op onze nieuwe en lopende zendingen, afleveringen en facturatie. Ook onze klanten zijn zeer te spreken over de weborder faciliteiten. Een goed pakket om mee te werken!

Marcel Hilbers (Directeur)

FRL Distributie

Door de groei van de FRL Distributie binnen FRL Group in de afgelopen jaren en de ontwikkelingen op de markt moesten wij ons gaan professionaliseren. Waar voorheen veel handmatige handelingen op het gebied van orders boeken en orders factureren plaatsvonden heeft MendriX dit volledig overgenomen. Wij werken sinds oktober 2011 werken met MendriX met als resultaat is dat wij de kwaliteit van aflevering en de klanttevredenheid hebben kunnen verhogen.

Klaas Halma (Manager Distributie)

CE Special Courier

Als koeriers- of transportbedrijf kun je eigenlijk niet zonder een goed planpakket. MendriX is een van de meest betaalbare en up-to-date pakketten voor deze branche.

Peer de Rijke (Directeur)

Chain Logistics

Met de groei van ons bedrijf kwam ook de noodzaak om te investeren in een nieuw plan en facturatie programma. Daarom werken we sinds juli 2011 met MendriX TMS. Na een gedegen zoektocht, waarbij we vooral hebben gekeken naar ervaringen van collega bedrijven kwamen we hier terecht. Doorslaggevend in de beslissing is geweest, de mogelijkheid MendriX te koppelen met andere logistieke pakketten. Hierdoor wordt een groot aantal handelingen, welke voorheen handmatig gingen, nu volledig geautomatiseerd verwerkt.

Rob Jansen (Directeur)

Pigeon Express Couriers B.V.

Wij zijn super blij met Mendrix, het bespaart ons echt heel veel tijd. Belangrijkste is dat onze klanten er minstens zo blij mee zijn. Het geeft je bedrijf toch een professionelere uitstraling als je systeem geheel geautomatiseerd is. Zonder veel toestanden kun je je klanten wat extra service bieden en daar gaat het in dit vak uiteindelijk om. We zijn nog in opbouwende fase met de weborders bezig maar van onze klanten die het gebruiken horen we alleen maar positieve geluiden.

Bob Kortekaas (Directeur)

FDS Europe Logistics

Sinds februari 2009 werken wij met MendriX. In eerste instantie hebben wij dit een jaar daarvoor aangeschaft, maar er nog niets mee gedaan in verband met tijdgebrek. Hierna heeft MendriX ons weten te overtuigen dat zij een grote toegevoegde waarde is voor ons bedrijf. De kosten- en tijdsbesparing die MendriX nu voor ons bedrijf oplevert is enorm, zowel op de afdeling planning als op de afdeling administratie. Wij merken tevens bij de verkoopactiviteiten dat MendriX doorslaggevend kan zijn voor eventuele nieuwe klanten die gecharmeerd zijn van aanmelden via de webportal.

Carin Thissen (Directeur)

Autop Transport & Express

Na een vergelijking met andere (vaak veel duurdere) TMS-aanbieders hebben we in november 2012 gekozen voor MendriX. Al binnen 2 maanden zijn we live gegaan. We zijn zeer te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van het programma en het gemak waarmee wij het konden implementeren. Het programma heeft alles wat je van een TMS mag verwachten en ik kan het dan ook iedereen van harte aanbevelen.

Bart Rulkens (Afdelingshoofd Transport)

Nassau Sneltransport

Sinds september 2006 gebruikt Nassau het planprogramma Mendrix. Na een proefperiode van 3 maanden zijn wij volledig overgestapt op het planprogramma. Vanwege de grote groei van ons bedrijf kunnen wij niet meer zonder Mendrix. Wij zijn bijzonder tevreden over Mendrix.

Mark Giera (Directeur)

Alert Logistiek

De producten van MendriX voldoen al jaren aan onze hoge verwachtingen. Alert is als bedrijf altijd op zoek naar verbetering van onze kwaliteit en ook hierin hebben wij de ideale partner in MendriX gevonden. Ze zijn als geen ander bereid oplossingsgericht mee te denken en weten wat innovatie en service betekenen.

Francisco

Ton Cornelissen Koeriersdiensten

Wij zijn van een zeer professioneel pakket waarvan we maar 20% betaalbaar konden gebruiken, overgestapt naar MendriX. Hier kunnen we 80% gebruiken voor minder geld, en zeer gebruiksvriendelijk, zelfs ik snap het. En het mooiste is, wat we tekort komen, maken ze er gewoon bij. Kortom: we hebben een eigen betaalbaar maatpak gemaakt wat past.

Ton Cornelissen (Directeur)

JBM Koeriers

De snelheid en zorgvuldigheid waarmee we ondersteund worden is werkelijk fenomenaal en onvergelijkbaar met welke leverancier dan ook. Ze staan tevens open voor relatief onbekende technieken in de sneltransportbranche.

Hans Erik Ouwehand (Directeur)

HL Couriers

In 2005 is een onderdeel van HL Couriers begonnen met het werken met MendriX als operationele software. Zij heeft zich destijds zeer goed verdiept in het wensen pakket van HL Couriers en na een ruim jaar waren de gebruiksmogelijkheden van MendriX aanzienlijk toegenomen. Na nog het vervaardigen van nog een aantal maatwerk oplossingen is HL Couriers MendriX TMS gaan gebruiken voor haar gehele transportoperatie. Zij zijn een zeer betrouwbare toeleverancier gebleken die oprecht geïnteresseerd is in de werkzaamheden van haar klant. Hierdoor blijft zij het programma verder ontwikkelen en aanpassen naar de wensen van de klant. De wijze waarmee zij omgaat met specifieke maatwerk oplossingen die per klant sterk kunnen verschillen is lovenswaardig. Voor HL Couriers is MendriX meer een partner dan toeleverancier.

Remmelt Blom (Directeur)

Freightwatch

We werken al jaren samen met MendriX en zijn meer dan tevreden! Mede dankzij deze software zijn wij in staat om de laatste jaren onze omzet en het aantal orders steeds weer te verdubbelen. Het systeem werkt erg snel, is gebruiksvriendelijk en storingsvrij. Inmiddels hebben we samen diverse maatwerktrajecten afgerond en die dragen, samen met de bestaande modules, stuk voor stuk bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en planning. Voor ons is MendriX een logische keuze en een zéér betrouwbare partner.

Bas Coenen (eigenaar)

Jan Tromp Transportgroup

We gebruiken MendriX voor onze distributie- en expeditiewerkzaamheden en reeds sinds 1996 voor onze sneltransport activiteiten. Het pakket groeit soepel mee met onze nieuwe wensen voor groot transport. Het maakt ons nog efficiënter en dat is van belang, zeker voor een groot bedrijf als dat van ons.

Tromp (Directeur)

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden