Na een bezoekje aan de stand van MendriX op de ICT en Logistiek beurs, was Jaco van de Wijdeven van Hollander Barendrecht snel overtuigd: MendriX TMS was de oplossing die ze zochten. “De automatische orderinvoer en digitale facturatie voor de backhauling en het transport voor derden vielen in de smaak. Voorheen deden we dit allemaal handmatig.”

“Efficiënte inrichting van de keten PLUS supermarkten met als doel de laagste kosten, maximale kwaliteit en houdbaarheid voor de consument.”

Hollander Barendrecht, onderdeel van The Greenery, belevert alle PLUS winkels door heel Nederland. In samenwerking met PLUS probeert Hollander Barendrecht de keten zo efficiënt mogelijk in te richten met als doel de laagste kosten en maximale kwaliteit en houdbaarheid voor de consument. Naast de winkeldistributie naar de PLUS supermarkten voert Hollander Barendrecht ook nog ander transport uit, dit betreft backhauling en transport voor derden.

“MendriX TMS biedt het extra’s wat we nodig hadden”

Junior Projectleider Transport Jaco van de Wijdeven vertelt dat voor de backhauling en transport voor derden geen transportsoftware was. “We hadden een oplossing nodig, waarmee het voor- en na traject van dit transport geautomatiseerd kon worden. Het inschieten van de orders van de backhauling en het transport voor derden en de facturatie van deze opdrachten, MendriX biedt dit allemaal.”

Transportplanning Hollander BarendrechtHandmatig werk verleden tijd

De verdeling bij Hollander Barendrecht is als volgt: 60% van het transport besteedt het bedrijf uit, en 40% wordt beleverd met het eigen wagenpark van 29 wagens. Van de Wijdeven vertelt dat Hollander Barendrecht een oplossing zocht om juist het ondersteunende gedeelte toe te voegen. “MendriX als TMS leverancier biedt dit aan. Met MendriX zal het vele handmatige werk  tot de verleden tijd behoren.” Daarnaast meent de logistiek dienstverlener dat het aantal fouten ook zeker gereduceerd zal worden, waardoor de klantfacturatie vlotter en beter zal verlopen.”

Van de Wijdeven is erg te spreken over de samenwerking met MendriX. “Als je iets nodig hebt, staan ze direct klaar. De bedoeling is dat Hollander Barendrecht eind van dit jaar live is met MendriX TMS.

Wilt u net als Hollander Barendrecht een verbeterslag maken? Vul het contactformulier, en we nemen vrijblijvend contact met u op.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen over MendriX transportsoftware te beantwoorden.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Hollander Barendrecht

Hollander Barendrecht maakt onderdeel uit van The Greenery. De logistieke service provider wordt door PLUS retail ingezet om verse en gekoelde producten naar ruim 260 PLUS supermarkten te distribueren. Hollander Barendrecht levert dankzij innovatieve projecten en effectief supply chain management toegevoegde waarde voor haar klant. Voor  meer informatie, ga naar Hollander.nl.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden