De software van Global Data Exchange B.V. verzorgt vanaf maart 2005 de volledige afhandeling van de aflever- en omruilservice van Hewlett-Packard Nederland BV. HP verzorgt deze diensten in samenwerking met de gerenomeerde koeriersbedrijven Jan Boute Koeriersdiensten B.V. en Besseling Koeriersdienst B.V. uit Amersfoort, welke ook gebruik maken van het planpakket MendriX.

Nadat Hewlett Packard Nederland B.V. per 1 maart voor 90% de samenwerking met TNT Koerier heeft opgezegd, is de volledige logistieke planning in eigen beheer gekomen. Het planpakket MendriX sluit volledig aan bij zowel de eisen van HP als haar vervoerders. Via Internet worden de routes doorgegeven aan de vervoerders, waarna deze direct de uitrijdlijsten kunnen uitdraaien.

De aflever- en omruilservice van Hewlett-Packard gebruikt nu al drie maanden het planpakket MendriX en na een grondige evaluatie blijkt dit een grote stap vooruit. Door middel van performance-rapportages kan de (aflever)prestatie van de verschillende vervoerders tegen elkaar worden afgezet. Hierdoor weet HP het serviceniveau richting haar klanten altijd zo hoog mogelijk te houden.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden