Mark van der Hijden en zijn compagnon Laurens van Run staan al 20 jaar aan de basis van de gestage groei van MendriX. Ze zijn verantwoordelijk voor de besturing van alle bedrijfsactiviteiten, het doorvoeren van innovaties in het pakket en het uitstippelen van de strategische koers. Uiteraard zijn Mark en Laurens niets zonder hun medewerkers. Zo neemt Roeland Bron, die een indrukwekkende groei heeft doorgemaakt bij MendriX, sinds 1 januari de rol van business development op zich. Zijn verantwoordelijkheden omvatten het identificeren van nieuwe zakelijke kansen, het ontwikkelen van strategieën voor marktuitbreiding en het versterken van relaties met klanten en partners. Mark beschrijft Roeland als “een echte verbinder en een creatieveling die bedrijfsoverstijgend nieuwe kansen gaat vertalen naar initiatieven die ons bijzonder maken.”

In lijn met de doorlopende uitbreiding van MendriX breidt het team ook steeds verder uit. De marketingfunctie is geprofessionaliseerd en onder leiding van marketeer Suzanne Jongert en marketing manager Hans Schepers wordt dit jaar een nieuwe marketingstrategie uitgerold die ervoor gaat zorgen dat we nog zichtbaarder gaan worden voor onze huidige en toekomstige klanten. Stanley Raafs leidt het sales team bij MendriX en in 2024 zal er vanuit het bestuur, Business Development en Marketing meer aandacht zijn voor dit team. Carvin Werners, die zijn carrière bij MendriX begon als consultant en is doorgegroeid tot Product Owner, speelt een centrale rol bij de verdere ontwikkeling van het product. Hij zorgt voor de optimale afstemming tussen klantbehoeften en de technologische mogelijkheden van MendriX. Michael Heinrich en zijn team van software engineers zijn verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling en verbetering van het MendriX-product en hun aanpak zorgt voor robuuste en onderhoudsvriendelijke softwareoplossingen. Igor Termohlen leidt als Consultancy Team Leader het consultancyteam dat cruciaal is voor de succesvolle implementatie van het pakket bij, en training van, klanten. Zijn consultants versterken ook de supportafdeling.

Dankzij de groei van de organisatie is ook de backoffice gegroeid. “We hebben niet meer voldoende aan een parttime Chief Financial Officer (CFO) en één medewerker die onze financiën, facilitaire zaken én personeelszaken regelt. Daarom gaan we hier onze capaciteit uitbreiden, waardoor het team robuuster wordt en meer uitvoerend werk kan verzetten. Laurens en ik zorgen er ook voor dat we altijd de juiste adviseurs om ons heen hebben. Inmiddels hebben we naar volle tevredenheid al een jarenlange samenwerking met CxOrange. Onze Chief People Officer (CPO) Gerke van Zalk staat klaar voor iedereen om onderliggende motivaties, bewustwording, gemoedsrust en interactie te verbeteren, zowel individueel als tussen mensen. Hier zijn wij redelijk uniek in, hebben wij gemerkt. We vinden het dagelijks opnieuw een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt. De compagnon van Gerke, Dick Lokhorst, vervult de rol van CFO en zorgt ervoor dat het financiële- en back-officeproces op rolletjes loopt. Zo kunnen we onze ambitieuze plannen voor 2024 realiseren.”

Al deze medewerkers en hun teams vormen de ruggengraat van MendriX. Stuk voor stuk zijn ze essentieel voor het succes en de verdere groei van het bedrijf. Hun inzet, expertise en toewijding aan innovatie en klanttevredenheid zorgen ervoor dat MendriX haar marktpositie in de transport- en logistieksector steeds verder kan verstevigen.

Wil je een compliment, tip of opmerking met ons delen? Bel of mail dan met Mark van der Hijden: 06- 11 11 25 11 en mark@mendrix.nl. Hij gaat graag met je in gesprek.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden