MendriX is blij te mogen melden dat we ons team recent hebben mogen uitbreiden met goede developers: Sebastiaan en Redmer. Zij gaan zich bij MendriX bezighouden met het maken van gave dingen: “Dit is een leerzame uitdaging die bij mij past”, aldus Redmer.

Sebastiaan is een mobiele app developer. Hij zal MendriX gaan helpen met de vernieuwingen in MendriX Mobile. Redmer is een fullstack webdeveloper. Hij houdt zich bezig met het ontwerpen van telemetrische functionaliteit. Hiermee kan MendriX statistieken van het gebruik raadplegen om op basis daarvan het TMS verder te ontwikkelen. Beiden stellen zich voor:

Sebastiaan bijt het spits af: “Ik hou van dingen maken en oplossingen bedenken. Na het programmeren sleutel ik graag aan mijn oude spelcomputers en breng ik tijd door met mijn gezin. Voordat ik bij MendriX terecht ben gekomen heb ik aan veel verschillende apps gewerkt. Dit varieerde van een scanner app tot een kinderspel en van trilling registratie tot zorg communicatie apps. Binnen MendriX onderhoud ik MendriX Mobile en ga ik deze app vernieuwen met de laatste technieken. Hierdoor zal de app sneller, stabieler en nog functioneler gaan worden.” 

Innovatie van software

Redmer vertelt: “Via een extern bedrijf voor afstudeeropdrachten ben ik in contact gekomen met MendriX. Na het intakegesprek had ik meteen een positieve indruk van het team en de software waar het bedrijf aan werkt. Nu, na enkele maanden actief te zijn, kan ik met zekerheid zeggen dat het een team is dat hard werkt en voor elkaar klaar staat wanneer er hulp nodig is! Met mijn achtergrond met C#, HTML, JavaScript etc… als .NET fullstack webdeveloper en andere talen die ik vanuit de opleiding informatica aan NHLstenden, had ik nog geen ervaring met de programmeertaal Delphi. In eerste instantie, zoals bij elke nieuwe programmeertaal, moest ik wennen aan Delphi. Net als de afstudeeropdracht is dit een leerzame uitdaging die bij mij past! Hiervoor ontwerp ik een Telemetrische functionaliteit waardoor MendriX de innovatie van de software kan onderbouwen op statistiek van gebruik.”

Meer weten over werken bij MendriX?

Kijk eens op werkenbijmendrix.nl. MendriX is momenteel op zoek naar een stagiair.

  • Wil je veel leren over software ontwerpen en ontwikkelen?
  • Ben je enthousiast en analytisch?
  • Wil je ondersteuning van ervaren, toegankelijke experts?
    Dan zit je goed bij MendriX!

Voor meer informatie: https://werkenbijmendrix.nl/stagiair-software-ontwikkelaar-32-40-uur/ Of vul hieronder het contactformulier in. Dan nemen we graag contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden