Gitrans Sneltransport uit Breda heeft MendriX TMS snel en vergaand gekoppeld met hun nieuwe Transics fleetmanagementoplossing. Hierbij wordt alle rit- en orderinformatie “live” doorgestuurd naar het voertuig en teruggekoppeld naar het TMS. Het resultaat hiervan is dat zowel de chauffeurs als de planners duidelijk worden ontlast.

Gitrans, een TAPA gecertificeerd transportbedrijf met 26 voertuigen in Breda, heeft dit jaar in al hun voertuigen de Transics boordcomputers ingebouwd en via webservices gekoppeld aan MendriX TMS. De planning uit het TMS wordt direct doorgestuurd naar het juiste voertuig. Bij aflevering worden de aflevergegevens, inclusief wacht- en laad/los-tijden, “live” teruggekoppeld naar MendriX TMS.

“Wij zijn een kwalitatief hoogstaand bedrijf dat altijd zeer secuur te werk gaat. Dit verwachten wij ook van onze leveranciers”, aldus Mark Giera (directeur). “Wij zien dit zowel bij MendriX als bij Transics terug en dat is dan ook de reden waarom wij voor deze partijen hebben gekozen.”

Doordat de koppeling altijd “live” is, heeft zowel de planning als de verlader continu grip en inzicht in het logistieke proces en wordt er alleen nog maar ingegrepen wanneer dit echt nodig is. Met deze stap heeft Gitrans tegelijkertijd haar kwaliteits- en serviceniveau weer een stap verder weten te verhogen. En dat is precies wat opdrachtgevers eisen en verwachten.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden