“Er kwam zelfs een sollicitant uit Engeland op onze vacature af!”

YES! Afgelopen zondag was het dan zover. Sollicitanten werden aan de ultieme sollicitatie onderworpen in een fourwheeldrive Experience op Experience Island. Consultants van MendriX kropen achter het stuur met twee top kandidaten.

Kandidaat nummer drie kwam zelfs over uit Engeland voor een gesprek op Schiphol. Hij kon helaas niet bij de Experience zelf zijn. Consultant Roeland Bron vertelt hoe de dag verliep: “Na een kennismakingslunch, geserveerd door de kersverse Tilburgse tenniskampioenen, begon het avontuur.”

“Lonneke”

“Met uitstekende begeleiding van de instructeurs Ruud en Koen zijn we in twee Jeep Wranglers met de kandidaten achter het stuur het hele parcours rondgereden”, aldus een enthousiaste Roeland. “Het interviewen ging prima waarbij de instructeurs goed inspeelden op het gesprek. Eén van de kandidaten was zo goed dat hij pas na 33 minuten rijden een “Lonneke” deed, genoemd naar de verslaggeefster van Editie NL. Bij een “Lonneke” gaat sturen, rijden en veiligheid opeens VOOR de machtig interessante vragen van de interviewer”, lacht hij.

Lees ook: MendriX in EditieNL: “Verslaggever Lonneke geslaagd voor de test”

Minimale strafpunten

De kandidaten volbrachten het parcours met minimale strafpunten en ook de MendriX consultants mochten nog even achter het stuur kruipen. “Mijn eigen “Lonneke” was veel eerder dan 33 minuten”, zegt Roeland met een knipoog: “Afsluitend met een biertje in de zon hebben we nog gezellig in een ontspannen sfeer na kunnen praten. Ik hoop dat we de nieuwe MendriX consultant(s) na dit gave weekend zo snel mogelijk aan onze klanten kunnen voorstellen. Ik ben benieuwd naar de volgende MendriX Recruiting Campagne……”

De fourwheeldrive Experience is dan wel achter de rug, maar je kunt nog steeds solliciteren!

Meer weten over Experience Island?

Experience island is de outdoor locatie voor ieder zakelijk evenement. Het terrein bevat 50 hectare dichte bossen, kraakhelder water en mooie stranden. Bij uitstek ideaal dus voor bijvoorbeeld bedrijfsevenementen, personeelsuitjes, zakelijke bijeenkomsten familiedagen, klantendagen of presentaties. Volgens kenners is Experience island het meest uitgebreide 4×4 terrein. Experience Island heeft een van de meest gevarieerde off-road terreinen van Nederland. Het terrein schikt zich perfect voor het 4×4 rijden! Het diverse terrein aan hindernissen, kombochten, steile hellingen en diverse ondergronden zorgen voor flinke uitdaging. Sinds eind mei 2014 hebben wij 4 nieuwe JEEP Wrangler Rubicon voertuigen welke enkel voor 4×4 rijden worden ingezet. Meer weten? Check de website. 

Wilt u met MendriX werken…?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden, en samen met u te kijken hoe we de handen in een kunnen slaan. MendriX doet het samen. Met u…

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden