Global Data Exchange (GDX), marktleider op het gebied van software voor sneltransport- en koeriersbedrijven gaat haar softwarepakketten voorzien van communicatiemogelijkheden met vrachtuitwisselingsdiensten. De eerste koppeling zal worden gerealiseerd met de online marktplaats van Webkoerier.nl.

De koppeling levert voordelen op voor zowel de klanten van GDX als de klanten van Webkoerier.nl. De c.a. 150 koeriersbedrijven die gebruik maken van de administratiesoftware van GDX krijgen de mogelijkheid om direct vanuit deze software opdrachten uit te besteden via de Webkoerier-marktplaats.

Binnen de marktplaats van Webkoerier.nl zijn op dit moment c.a. 340 koeriersbedrijven actief met het zoeken naar en het uitwisselen van koeriersopdrachten. Voor deze bedrijven zal de koppeling dus een flink aantal extra opdrachten op gaan leveren.

Momenteel wordt er gewerkt aan de technische realisatie van de koppeling. In oktober van dit jaar (2007) zal deze functionaliteit voor de klanten van GDX beschikbaar worden gemaakt.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden