MendriX TMS, marktleider op het gebied van software voor sneltransport- en koeriersbedrijven, gaat haar softwarepakketten voorzien van communicatiemogelijkheden met verschillende vrachtuitwisselingsdiensten van Intellicom: FlexCourier.nl en FlexRider.nl.

De koppeling levert voordelen op voor zowel de klanten van MendriX TMS als de klanten van Intellicom. De c.a. 150 koeriersbedrijven die gebruik maken van de administratiesoftware van GDX krijgen de mogelijkheid om direct vanuit deze software opdrachten uit te wisselen met collega’s vervoerders via de websites FlexCourier.nl en FlexRider.nl; de opvolgers van E-Courier.nl.

Binnen de communities van Intellicom zijn op dit moment c.a. 210 koeriersbedrijven actief in het uitwisselen van kennis over beschikbare vracht en beschikbare voertuigen. Voor deze bedrijven zal de koppeling betekenen dat er optimale kansen ontstaan voor extra rendement door retour- of bijlading.

Momenteel wordt er gewerkt aan de technische realisatie van de koppeling. In oktober van dit jaar (2007) zal deze functionaliteit voor de klanten van GDX beschikbaar worden gemaakt.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden