Global Data Exchange (GDX), marktleider op het gebied van software voor sneltransport- en koeriersbedrijven lanceert de nieuwe versie van het populaire softwarepakket MendriX. Vele klantverzoeken van de afgelopen periode zijn verwerkt zodat de software nog steeds volledig aansluit bij de allerlaatste wensen uit de markt.

Met de nieuwe versie van MendriX wordt voortgeborduurd op een succesformule die al jaren aan de top staat binnen de planning van logistiekbedrijven. Op verzoek van vele klanten zijn er diverse koppelingen met boekhoudpakketten toegevoegd, zodat gebruikers van Unit4, Afas, Exact en King nog meer tijd kunnen besparen. Ook bedrijven die ISO 9001 gecertificeerd zijn, worden nu volledig ondersteund.

De koppeling met boordcomputers en PDA’s zorgen ervoor dat opdrachten digitaal naar chauffeurs kunnen worden doorgestuurd. Hierna kunnen de aflevergegevens (inclusief handtekening) direct worden teruggestuurd naar kantoor waardoor de planning continu op de hoogte is van de voortgang.

Voor de planners is het mogelijk om materiaal (bijvoorbeeld koelboxen) of tracker-trailer combinaties te plannen, zodat ook transportbedrijven meer grip op hun planning hebben. Daarnaast is de ondersteuning voor tijdsvensters uitgebreid en zijn er diverse mogelijkheden toegevoegd om sneller en efficiënter te kunnen plannen.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden